9 günde geldi. temudan aldım evet. sorun yaşarsan desteğe yaz paranı direk geri atıyorlar. bunu suistimal eden bir sürü eşşek var forumda. bu kadar kolay iade yapmamaları gerekiyor bence.Temu dan mı aldınız hocam bi de kaç günde geldi ve sorun yaşadığımda ne yapmam gerekiyor.
Tamam çok teşekkür ederim galiba bunu alacağım.9 günde geldi. temudan aldım evet. sorun yaşarsan desteğe yaz paranı direk geri atıyorlar. bunu suistimal eden bir sürü eşşek var forumda. bu kadar kolay iade yapmamaları gerekiyor bence.
üzülmezsinTamam çok teşekkür ederim galiba bunu alacağım.
Hayır olmaz. ayda 5 siparişi geçmediysenGümrükte bir sorun olmaz diye düşünüyorum.
mediamarkt linkindeki düz V3 kablolu, akakçedeki V3 Pro kablosuz? Ondan ucuz sanırımMerhaba mouse almayı düşünüyorum ancak her yerde bütçemi aşıyor tek mediamarkt sitesinde çok ucuz mediamarkt e her ne kadar mağaza olarak güvensemde internet sitesi olarak biraz kuşkulanıyorum aşşağıya mediamark deki ve diğer platformarldaki fiyatını bırakıyorum siz ne dersiniz?
RAZER Deathadder V3 Kablolu Mouse Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
RAZER Deathadder V3 Kablolu Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
Razer DeathAdder V3 Pro RZ01-04630200-R3G1 Beyaz Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V3 Pro RZ01-04630200-R3G1 Beyaz Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V3 Pro RZ01-04630200-R3G1 Beyaz Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.997,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam bende aldim j159 pro fiyatinin cidden ustunde bi mouse bende bideTemu dan mı aldınız hocam bi de kaç günde geldi ve sorun yaşadığımda ne yapmam gerekiyor.
hocam vergisiz fiyati 30 dolari gecmicek vergiyle gecebiliyor bi sorun yasamazsiniz.Hocam türkiyede 30 euroyu geçen ürünler gümrükte kalıyor bu ürün 34 euro onu nasıl halledeceğiz?