Neler Yeni

Mediamarkt sitesi güvenilir mi?

Wentra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Erdi
hocam tüm forum aldı bende dahil şuan elimde 10 gündür her türlü rekabetçi oyunu oynadım pataklıyor razerı
Temu dan mı aldınız hocam bi de kaç günde geldi ve sorun yaşadığımda ne yapmam gerekiyor.

cruzershi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Eray Altınordu
Alabilirsin 2 defa ram aldım paketleme olsun ürün kalitesi vs olsun sıkıntı yaşamadım

pcmasterrace

80+ Bronze
Temu dan mı aldınız hocam bi de kaç günde geldi ve sorun yaşadığımda ne yapmam gerekiyor.
9 günde geldi. temudan aldım evet. sorun yaşarsan desteğe yaz paranı direk geri atıyorlar. bunu suistimal eden bir sürü eşşek var forumda. bu kadar kolay iade yapmamaları gerekiyor bence.

Wentra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Erdi
9 günde geldi. temudan aldım evet. sorun yaşarsan desteğe yaz paranı direk geri atıyorlar. bunu suistimal eden bir sürü eşşek var forumda. bu kadar kolay iade yapmamaları gerekiyor bence.
Tamam çok teşekkür ederim galiba bunu alacağım.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
Merhaba mouse almayı düşünüyorum ancak her yerde bütçemi aşıyor tek mediamarkt sitesinde çok ucuz mediamarkt e her ne kadar mağaza olarak güvensemde internet sitesi olarak biraz kuşkulanıyorum aşşağıya mediamark deki ve diğer platformarldaki fiyatını bırakıyorum siz ne dersiniz?

mediamarkt linkindeki düz V3 kablolu, akakçedeki V3 Pro kablosuz? Ondan ucuz sanırım

knyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan
hocam bende aldim j159 pro fiyatinin cidden ustunde bi mouse bende bide

Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed var ona gore daha iyi diyebilirim.​

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,510
Üyeler
163,509
Son üye
ZaferN
Top Bottom