RX 570 + R3 3100 sistem iyi mi sizce?

Reaksiyon skoru
4
Selamlar iyi akşamlar.
Alta bırakmış olduğum sistem özelliklerini 10 üzerinden değerlendirip alta yazar mısınız oyunlarda güzel FPS alabilir miyim bunu merak ediyorum youtubede birçok videosu var fakat eski olduğu için tereddüt ettim birde size sormak istedim aranızda sistemlerden anlayan vardır umarım.

Anakart: MSI B450M-A PRO MAX Gaming Kart
Ekran Kartı: XFX AMD Radeon RX 570 RS
Ram: Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB)
İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 Tray İşlemci
SSD: Adata SU630 ASU630SS-480GQ-R SSD DİSK (480GB)
Monitör: Rampage Bright RM-61
Sormak istediğiniz bir şey olursa yazarsanız sevinirim onun dışında sistemi 10 üzerinden puanlarsanız memnun olurum teşekkürler 🙏🏻

SSD kronik sorunlu, rampage monitör önermem. rx 5xx serisinin de devri bitti artık daha güncel bir model bakmanızı tavsiye ederim yeni topladığınız için.
10/6

Selamlar iyi akşamlar.
Alta bırakmış olduğum sistem özelliklerini 10 üzerinden değerlendirip alta yazar mısınız oyunlarda güzel FPS alabilir miyim bunu merak ediyorum youtubede birçok videosu var fakat eski olduğu için tereddüt ettim birde size sormak istedim aranızda sistemlerden anlayan vardır umarım.

Anakart: MSI B450M-A PRO MAX Gaming Kart
Ekran Kartı: XFX AMD Radeon RX 570 RS
Ram: Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB)
İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 Tray İşlemci
SSD: Adata SU630 ASU630SS-480GQ-R SSD DİSK (480GB)
Monitör: Rampage Bright RM-61
Sormak istediğiniz bir şey olursa yazarsanız sevinirim onun dışında sistemi 10 üzerinden puanlarsanız memnun olurum teşekkürler 🙏🏻
Tam bütçe nedir ?
Ssd kronik sorunlu rx 500 serisi artık sıfır alınmaz

SSD kronik sorunlu, rampage monitör önermem. rx 5xx serisinin de devri bitti artık daha güncel bir model bakmanızı tavsiye ederim yeni topladığınız için.
10/6
fazla bi bütçem yoktu zaten ben valorant cs lol oynayan birisiyim başka oyun oynarım ama genellikle bu 3ünde gidip geliyorum bu sistem içi yeterli olur umarım yinede değerlendirmeniz için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RX570 4GB mi 8GB mi
4GB

fazla bi bütçem yoktu zaten ben valorant cs lol oynayan birisiyim başka oyun oynarım ama genellikle bu 3ünde gidip geliyorum bu sistem içi yeterli olur umarım yinede değerlendirmeniz için teşekkürler

4GB
HİİİÇ alınmaz. bu gün en ucuz RX570 4GB 2000TL. 200 TL eklersin RX5500XT alırısın. 6/10

başta öyle bi konuştun ki çöp sistem aldım sandm valla şartlar bunlara yetti artık yinede teşekkürler yardımcı olduğun için sağol varol
ben olsam anakartı B450M S2H yapardım

not: şimdi baktımda B450M PRO A indirime girmiş onu al

not: şimdi baktımda B450M PRO A indirime girmiş onu al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,209
Üyeler
185,693