Foruma Kupon - İndirim Kodu Vb. Alım/Satım/Takas Kategorisi Gelmeli

Redmental

80+ Gold
Reaksiyon skoru
6,186
Bazı forumlarda olduğu gibi burada da olmalı bence. Ayrıca hepimiz donanım parçaları , aksesuar ve daha bir sürü şey alıyoruz. Aliexpress , trendyol , n11 vb. yerlerde indirim ve kuponları kovalayıp hakkında konuşuyoruz. Mesuliyet tamamen alıcı - satıcı arasında zaten. Diğer forumda aktif olarak piyasanın içindeyim , herkes bilinçli. 100 kişi aralarında alım - satım yapıyorsa 1 tanesini yamuk yapıyordur o da nadiren. Forumda güvenilir insanlar belli zaten. Aynı gün kayıt olmuş adamdan kim bir şey satın alır ki ?
2. El alım/satım bile daha gelmedi. İkisi birlikte gelse çok tatlı olur.
İyi forumlar.
@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül

Evet gelmeli, haklısın.

Bazı forumlarda olduğu gibi burada da olmalı bence. Ayrıca hepimiz donanım parçaları , aksesuar ve daha bir sürü şey alıyoruz. Aliexpress , trendyol , n11 vb. yerlerde indirim ve kuponları kovalayıp hakkında konuşuyoruz. Mesuliyet tamamen alıcı - satıcı arasında zaten. Diğer forumda aktif olarak piyasanın içindeyim , herkes bilinçli. 100 kişi aralarında alım - satım yapıyorsa 1 tanesini yamuk yapıyordur o da nadiren. Forumda güvenilir insanlar belli zaten. Aynı gün kayıt olmuş adamdan kim bir şey satın alır ki ?
2. El alım/satım bile daha gelmedi. İkisi birlikte gelse çok tatlı olur.
İyi forumlar.
@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
evet özel takas,satış yapabilmemiz için bir yer açılmalı

Katılıyorum.

Gelmeli ama satıcı tc kimlik no ile kaydedip satış yapabilmeli, yüksek meblağlı alışverişlerde güvenilirlik açısından.

bunla ilgili konu açmıştım,forum içinde alım satım yasak oldu diye konumu silmişlerdi...

Her seferinde ilerde ekleyecez diyorlar nedense. Ama gelmiyor işte alım satım kategorisi :D

Geri