Fenerbahçe İrfan Can transferini bitirdi!

Fazla pahalı transfer. Scout Fatih Terim'e teşekkürlerimi sunarım bize kazık attırdıkları için. Nerdeyse 20M'ye tekabül eden para. Bu paranın 3M'sini scoutluğa harcarsın geri kalan 17M Euro'ya mis gibi orta saha alırdın. Ozan Tufan güzel performans çizip 12M+ gitmezse Fener dilekçeyi verir "kapanış"dilekçesi.

Oyuncuyu kötülemeye çalışan arkadaşlar dün kendi takımınıza gelme ihtimali varken adamı süper yıldız ilan etmiştiniz biraz omurgalı olunuz.Ortada dolaşan ücret de kesin değil gerçi FB 6 ya aldık dese de inanmayacaksınız zaten muhasebeciliğinize ara verip kendi takımınıza odaklanın.

Bu arada Başakşehir binasında nöbet tutan Tolga Ciğerci bu taraftar seni unutmayacak. Ama kaleye geri paslarını unutmayacak.
1612118257112.png

Fazla pahalı transfer. Scout Fatih Terim'e teşekkürlerimi sunarım bize kazık attırdıkları için. Nerdeyse 20M'ye tekabül eden para. Bu paranın 3M'sini scoutluğa harcarsın geri kalan 17M Euro'ya mis gibi orta saha alırdın. Ozan Tufan güzel performans çizip 12M+ gitmezse Fener dilekçeyi verir "kapanış"dilekçesi.
Henüz maliyet açıklanmadı, kaynağı belirsiz haberlere itimat etmeyin.

Aga o bu değilde biz harbiden neden irfanı aldık ya ?

Aga o bu değilde biz harbiden neden irfanı aldık ya ?
Sosa seneye sözleşmesi sona erecek,ozanın gitme ihtimali var,seneye lig durumu ve fikstür belli değil,irfan bu senelik değil gelecek sene için yapılmış bir hamledir, önemini anlayacaksınız.

Sosa seneye sözleşmesi sona erecek,ozanın gitme ihtimali var,seneye lig durumu ve fikstür belli değil,irfan bu senelik değil gelecek sene için yapılmış bir hamledir, önemini anlayacaksınız.
Biliyorum da yani bana göre daha iyisi alınırdı o anlamda dedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,365
Üyeler
193,011
Son üye
Saldozo
Geri