rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Onlar aldı.Aga neden resmi açıklama yok?
Bir de bakmışsın Galatasaray'da futbolcuya bağlı.
Onlar aldı.Aga neden resmi açıklama yok?
yav plat olma çabaları gibi görüyorum amaTamam.
Kavga çıkmaz umarım.
Boş yapma çabaları?yav plat olma çabaları gibi görüyorum ama
sana demedim konuya dedim ama sen bilirsinBoş yapma çabaları?
hemen yanlış anlamalısınız helal olsun böyle devam çok iyisinizBoş yapma çabaları?
Bana cevap veriyorsun dostum.hemen yanlış anlamalısınız helal olsun böyle devam çok iyisiniz
inşallah kavga çıkmaz yazısını ben mi gördüm sadeceBana cevap veriyorsun dostum.
Bende kendi üstüme alındım.
Direkt konuya mesaj yazabilirdin ya da direkt olarak konu sahibinin "Cevap" butonuna tıklayabilirdin.
İyi günler.
Bilemiyorum orasını.inşallah kavga çıkmaz yazısını ben mi gördüm sadece
lan arkadaşlar yazcakken inşallah yazmışım olum bilinçaltıma işleniyor aaa hemen gidip az kitap okıcam geceBilemiyorum orasını.
Askerlik arkadaşın mı? Herkes ne biliyorsa onun hakkında sen de onu bilirsin.Gedsonu bilirim,
Sen açıklanacak şeyin doğru olduğunu sanıyor musun?İrfana ödenecek bonservis resmi kanallar yoluyla açıklandığı zaman verilen para fazla mıdır değil midir konuşuruz.
Bahsi geçen oyuncuyu yıllardır ismen tanımakta ve bazı maçlarda "izleyerek"takip etmekteyim, canlı takip ettim diyeceğim de sen şimdi stada gidip izledin mi??? sanki dersin,Askerlik arkadaşın mı? Herkes ne biliyorsa onun hakkında sen de onu bilirsin.
Sen açıklanacak şeyin doğru olduğunu sanıyor musun?
Yarın gel muhasebe departmanında işe başla.CV ni bekliyorum.Askerlik arkadaşın mı? Herkes ne biliyorsa onun hakkında sen de onu bilirsin.
Sen açıklanacak şeyin doğru olduğunu sanıyor musun?