Fenerbahçe İrfan Can transferini bitirdi!

Biliyorum da yani bana göre daha iyisi alınırdı o anlamda dedim
İrfan lig için gerçekten önemli bir oyuncu,gs alsaydı da bunu söylerdim, çok iyi top sürme ve ileriye top taşıma yeteneği var, istatistiklerden de anlaşıldığı üzere,daha iyisi her zaman vardır önemli olan uygun olanını bulmaktır.

6'dan fazlası geçmiş olsun.
Fenerbahçe hater'ı olarak söylüyorum.
Ee Scout Fatih Terim farkı o ister biz alırız mantığıyla büyük para gitti. Deniz Türüç güzel oyuncuydu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kanka kabul edin fatih terim size bir ders verdi gedson bizde irfanı size bait kullandı aga b
Gedson kiralık. :)

kanka kabul edin fatih terim size bir ders verdi gedson bizde irfanı size bait kullandı aga b
Gedson kiralık ve 3m Euro bedelle geldi ve sözleşmesi bitince gidecek,seri ve nzonzi gidince takımda oluşan boşluğu düşünerek konuşalım

Gedson kiralık ve 3m Euro bedelle geldi ve sözleşmesi bitince gidecek,seri ve nzonzi gidince takımda oluşan boşluğu düşünerek konuşalım
kankam gedson umarım biliyorsundur mesuta rakip sayılabilecek oyuncu tabii ki mesut çok daha iyi ama mesut aldık diyince bir şey öne sürebilriiz ve irfan can iyi topçu ama sanmıyorum 13 milyon edeceğini

Fiyatı tahmini 7M + Deniz Türüç + Tolga Ciğerci olması lazım. Çünkü Başakşehir bir önceki görüşmede 6+ %10 pay + Deniz istemişti.

Maga bee febem kazık yedi.
Yadin
kankam gedson umarım biliyorsundur mesuta rakip sayılabilecek oyuncu tabii ki mesut çok daha iyi ama mesut aldık diyince bir şey öne sürebilriiz ve irfan can iyi topçu ama sanmıyorum 13 milyon edeceğini
Gedsonu bilirim, tanırım gayet iyi oyuncudur,ancak kiralık olduğu unutulmamalıdır,seri de başlarda inanılmaz kötüydü sonra sonra açıldı ve piyasa değeri 25m idi,yani gedson kumaşı iyi olsa da ligde ne yapacağı meçhul bir oyuncudur.İrfana ödenecek bonservis resmi kanallar yoluyla açıklandığı zaman verilen para fazla mıdır değil midir konuşuruz.

Aga neden resmi açıklama yok?

Yadin

Gedsonu bilirim, tanırım gayet iyi oyuncudur,ancak kiralık olduğu unutulmamalıdır,seri de başlarda inanılmaz kötüydü sonra sonra açıldı ve piyasa değeri 25m idi,yani gedson kumaşı iyi olsa da ligde ne yapacağı meçhul bir oyuncudur.İrfana ödenecek bonservis resmi kanallar yoluyla açıklandığı zaman verilen para fazla mıdır değil midir konuşuruz.
?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,849
Üyeler
192,816
Son üye
enesars
Geri