LalaMüfik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,049
kanka kabul edin fatih terim size bir ders verdi gedson bizde irfanı size bait kullandı aga b![]()
kanka kabul edin fatih terim size bir ders verdi gedson bizde irfanı size bait kullandı aga b![]()
İrfan lig için gerçekten önemli bir oyuncu,gs alsaydı da bunu söylerdim, çok iyi top sürme ve ileriye top taşıma yeteneği var, istatistiklerden de anlaşıldığı üzere,daha iyisi her zaman vardır önemli olan uygun olanını bulmaktır.Biliyorum da yani bana göre daha iyisi alınırdı o anlamda dedim
Ee Scout Fatih Terim farkı o ister biz alırız mantığıyla büyük para gitti. Deniz Türüç güzel oyuncuydu.6'dan fazlası geçmiş olsun.
Fenerbahçe hater'ı olarak söylüyorum.
Gedson kiralık.kanka kabul edin fatih terim size bir ders verdi gedson bizde irfanı size bait kullandı aga b
Gedson kiralık ve 3m Euro bedelle geldi ve sözleşmesi bitince gidecek,seri ve nzonzi gidince takımda oluşan boşluğu düşünerek konuşalımkanka kabul edin fatih terim size bir ders verdi gedson bizde irfanı size bait kullandı aga b
kankam gedson umarım biliyorsundur mesuta rakip sayılabilecek oyuncu tabii ki mesut çok daha iyi ama mesut aldık diyince bir şey öne sürebilriiz ve irfan can iyi topçu ama sanmıyorum 13 milyon edeceğiniGedson kiralık ve 3m Euro bedelle geldi ve sözleşmesi bitince gidecek,seri ve nzonzi gidince takımda oluşan boşluğu düşünerek konuşalım
Fiyat daha belli değil ?12M euro.
PUAHAHAHAHAHAAHHAHA.
YadinMaga bee febem kazık yedi.
Gedsonu bilirim, tanırım gayet iyi oyuncudur,ancak kiralık olduğu unutulmamalıdır,seri de başlarda inanılmaz kötüydü sonra sonra açıldı ve piyasa değeri 25m idi,yani gedson kumaşı iyi olsa da ligde ne yapacağı meçhul bir oyuncudur.İrfana ödenecek bonservis resmi kanallar yoluyla açıklandığı zaman verilen para fazla mıdır değil midir konuşuruz.kankam gedson umarım biliyorsundur mesuta rakip sayılabilecek oyuncu tabii ki mesut çok daha iyi ama mesut aldık diyince bir şey öne sürebilriiz ve irfan can iyi topçu ama sanmıyorum 13 milyon edeceğini
?Yadin
Gedsonu bilirim, tanırım gayet iyi oyuncudur,ancak kiralık olduğu unutulmamalıdır,seri de başlarda inanılmaz kötüydü sonra sonra açıldı ve piyasa değeri 25m idi,yani gedson kumaşı iyi olsa da ligde ne yapacağı meçhul bir oyuncudur.İrfana ödenecek bonservis resmi kanallar yoluyla açıklandığı zaman verilen para fazla mıdır değil midir konuşuruz.
Çünkü sezon sonu gelecek. Anlaşma şartı belirlendi. Önemli olan İrfan Can'ın sözleşmesi.Aga neden resmi açıklama yok?
Görüşmeler devam etmekte,bu gece kap açıklaması olabilir(kişisel tahmin)Aga neden resmi açıklama yok?