- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,436
1 yıl oldu hocam. Nerede kuponlar??Kemerleri sıkı bağlayın, çok büyük indirim etkinlikleri, kupon ve süprizler planlıyorum. Sözümü tutarım bilirsiniz![]()
1 yıl oldu hocam. Nerede kuponlar??Kemerleri sıkı bağlayın, çok büyük indirim etkinlikleri, kupon ve süprizler planlıyorum. Sözümü tutarım bilirsiniz![]()
Abdullah abi yeni yılda biz guzel bir indirim kuponu ayarlama şansın var mı sen yaparsın be ekipman lazım <31 yıl oldu hocam. Nerede kuponlar??
anlamadım ki bizi mi koparıyosun abdullah abi şaka şaka DA-3 sistemini aldım bu bana yeterKemerleri sıkı bağlayın, çok büyük indirim etkinlikleri, kupon ve süprizler planlıyorum. Sözümü tutarım bilirsiniz![]()
Seninle farklı düşüncede olan çok kişi yok zaten.Adamsın reis ilk foruma üye olduğum yer her videonu beğeniyorum zaten emeğine sağlık hediye vermesende sıkıntı yok emeğin içtenliğin yeter![]()
Bencede.en azından anlaşmalı sitelerden indirim kuponları ayarlasan fena olmaz....
Abi bizim bi iş vardı kupon mupon?
Yanıyoruz iste Allah'a şükür.Reis bizim bi iş vardı noldu?
Hadi bakalım. Sana güvenimiz tam.Kemerleri sıkı bağlayın, çok büyük indirim etkinlikleri, kupon ve süprizler planlıyorum. Sözümü tutarım bilirsiniz![]()