İnceleme Gamepower Ogre uzun kullanım ve klavye incelemesi

Venom35

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
848
hepsiburada üzerinden 290 Türk Lirasına Hepsiburada adlı satıcı üzerinden almış olduğum ve yaklaşık 3 aydır aktif olarak kullanmış olduğum Gamepoer Ogre klavyenin uzun kullanım (pek uzun bir süre olmasa da ) incelemesini yapacağım + ve - yönlerini sizler ile paylaşacağım .
- yönleri
  • Bazen tuşlar basmıyor (yeni serilerde olan bir sorunmuş )
  • Tuşlar nadir de olsa iki kere basma yapabiliyordu .
  • Klavyenin dikleşmesini sağlayan ayaklarının içindeki plastikler söküldü
  • Klavye bana göre aşırı fazla tozlanıyor (kişiden kişiye değişir )
  • bilek desteğinin sık olarak kullandığım bölge siğer kullanmadığım bölgelere göre alçaldı ve bu bazen rahatsız ediyor
  • + yönleri
  • Yazılımı bence kullanışlı
  • 19 renk modu var
  • Hz seçenekleri var 125 250 500 1000 olacak şekilde (ben 1000hz de kullanıyorum )
  • Her tuşa ayrı ayrı renk atayabiliyorsunuz (rainbow modelini almamaya dikkat edin )
  • Klavyeye bir kaç kez sinirden yumruk attım bir sorun çıkartmadı
  • Makro atama bölümü var yazılımında fakat ben kullanmadım .
  • Şu an baktığımızda en ucuz fiyat https://www.akakce.com/klavye/en-uc...blolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,584351771.html burda fakat 2. seçenek olan n11 de kırmızı switch
  • Kutu içeriği şöyle :
  • Mekanik klavyemiz
  • Deri bilek desteğimiz
  • Kullanım kılavuzumuz
  • Tuş çıkartma aparatımız
  • Bir adette gamepower stickerımız
  • switch olarak outemu kırmızı ve outemu mavi mekanik switchlerimiz iki seçenek olarak karşımıza çıkmakta .
  • Benim incelemem bu kadardı ilk incelemem eksiklerimi söylerseniz sevinirim (eleştiriye açığım )

Eline sağlık.
Görsel eklesene daha iyi olur.

hepsiburada üzerinden 290 Türk Lirasına Hepsiburada adlı satıcı üzerinden almış olduğum ve yaklaşık 3 aydır aktif olarak kullanmış olduğum Gamepoer Ogre klavyenin uzun kullanım (pek uzun bir süre olmasa da ) incelemesini yapacağım + ve - yönlerini sizler ile paylaşacağım .
- yönleri
  • Bazen tuşlar basmıyor (yeni serilerde olan bir sorunmuş )
  • Tuşlar nadir de olsa iki kere basma yapabiliyordu .
  • Klavyenin dikleşmesini sağlayan ayaklarının içindeki plastikler söküldü
  • Klavye bana göre aşırı fazla tozlanıyor (kişiden kişiye değişir )
  • bilek desteğinin sık olarak kullandığım bölge siğer kullanmadığım bölgelere göre alçaldı ve bu bazen rahatsız ediyor
  • + yönleri
  • Yazılımı bence kullanışlı
  • 19 renk modu var
  • Hz seçenekleri var 125 250 500 1000 olacak şekilde (ben 1000hz de kullanıyorum )
  • Her tuşa ayrı ayrı renk atayabiliyorsunuz (rainbow modelini almamaya dikkat edin )
  • Klavyeye bir kaç kez sinirden yumruk attım bir sorun çıkartmadı
  • Makro atama bölümü var yazılımında fakat ben kullanmadım .
  • Şu an baktığımızda en ucuz fiyat https://www.akakce.com/klavye/en-uc...blolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,584351771.html burda fakat 2. seçenek olan n11 de kırmızı switch
  • Kutu içeriği şöyle :
  • Mekanik klavyemiz
  • Deri bilek desteğimiz
  • Kullanım kılavuzumuz
  • Tuş çıkartma aparatımız
  • Bir adette gamepower stickerımız
  • switch olarak outemu kırmızı ve outemu mavi mekanik switchlerimiz iki seçenek olarak karşımıza çıkmakta .
  • Benim incelemem bu kadardı ilk incelemem eksiklerimi söylerseniz sevinirim (eleştiriye açığım )
Güzel inceleme olmuş.
"+" ve "-" yönleri birbirinden ayır.
Başlık üzerinde topla.
Güzel görünür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,181,923
Üyeler
187,588