yigitrocks
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,309
1650 Super'im 4GB olduğu için Ethereum kazamıyorum. Şuan 1650S ile kazılabilecek en mantıklı coin hangisi?
Ethereum classic1650 Super'im 4GB olduğu için Ethereum kazamıyorum. Şuan 1650S ile kazılabilecek en mantıklı coin hangisi?
Uzun vadede kazanç gibi bir niyetim yok zaten. 1-3 ay yapıp cebime bi miktar para koysam yeter. Toplam 1K falan kazsam bırakırım zaten. Ayrıca tek ekran kartıyla çok güzel paralar kazıyor millet. 10-20 tane karta gerek yok. Benim kartın VRAM'i düşük olduğu için ETH kazamıyorum. Kazabilsem aylık 30 dolar gelirim olurdu. 3 tane RX580'im olsa tanesi 33'den 100'e yakın kazım yapıyorsun. 3 RX580 ne kadar güç çekiyor bilmiyorum ama 500 çekiyor desek bile aylık 230 dolar kazancı var. Şuanda ekran kartı stokları olmadığı ve fiyatların çok uçuk olduğu için şu kadar ayda amorti ediyorsun diyemem ama 6 ay gibi bir sürede normal şartlarda parasını çıkarıyorsun kartın.Kanka değmez kendi kartınla kazın yapmaya. Bu işten para kazanmak istiyorsan en az 10 20 tane ekran karyı gerekiyor. Uzun vade de kazanç sağlayamazsın (ekran kartlarının parası çıkana kadar). Alım - satım yapmak daha mantıklı.
N'oldu?
Boşver o kartla para kazanamazsın.aylık 10 dolar falan kazanirsin.
Bence 10 dolar da kötü bir para değilBoşver o kartla para kazanamazsın.aylık 10 dolar falan kazanirsin.