Format sonrası hata alıyorum yardım edin lütfen

__xXx__

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
222
Arkadaşlar merhaba bugün bilgisayarıma format attım ancak resimdeki hatayı alıyorum ne yaptıysam olmadı yardım eder misiniz

Ekler

• IMG_20210202_190421.jpg
    IMG_20210202_190421.jpg
    3.8 MB · Hit: 96
En İyi Cevap
Şu an oturduğum mahallede elektrikler kesik gelince size döneyim olur mu
elektrik geldiğinde ben olmazsam şunu yap sırayla hocam
usb yi hazırlayacağın pc de usb 3.0 portu varsa oraya tak yoksa usb 2.0 a tak. usb 1.0 da hazırlarken hata oluyor genelde
1- usb yi öncelikle fat32 formatında biçimlendir. ayırma boyutu olarak varsayılan seç ( sistemin yeni olduğu için ve uefi kurmak için fat32 olmalı )
2- sonra rufusun sitesinden en son sürüm rufus indir
3- rufus programından iso dosyanı seç
4- iso dosyası seçtikten sonra yanındaki tik işaretine bas ve iso dosyasının sağlam olduğunu kontrol et. hata vermezse sağlamdır
5- disk bölüm düzenini gpt yap
6- hedef sistem kısmını uefi yap
7- sonra başlat
8- usb hazır olunca kapat de çık...
Arkadaşlar merhaba bugün bilgisayarıma format attım ancak resimdeki hatayı alıyorum ne yaptıysam olmadı yardım eder misiniz
bilen veya bu sorunu daha önce yaşamış biri bilgi versin fakat formatı atarken doğru atamamışsın veya hatalı bir sürücüler ile atmışsın.
Tekrar format usb bellek veya cdsi hazırlayıp tekrar atın veya f1 yapıp ne yapacağını deneyebilirsin.

Driveri nerden yüklüyorsun?
Driver değil Windows yüklüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilen veya bu sorunu daha önce yaşamış biri bilgi versin fakat formatı atarken doğru atamamışsın veya hatalı bir sürücüler ile atmışsın.
Tekrar format usb bellek veya cdsi hazırlayıp tekrar atın veya f1 yapıp ne yapacağını deneyebilirsin.
Windows u USB ye kurduğum PC de virüs vardı da o mu yaptı acaba

Belki olabilir fakat düzgün kurduğunuza emin misiniz ?
Vallaha kurulum ekranı açılıyor Windows türünü seçiyorum (win10pro home vs de denedim) yükleme yapıyor ama yüklemeyi aşırı hızlı yapıyor 2 bilemedin 3 dk sürüyor sonra 10 sn sonra yeniden başlatılacak diyor başlatırken bu hatayı veriyor

Yanlış kurmuş olabilirsiniz. Disk bölümü kısmından sistem diskini falan silin sadece boş disk kalsın ordan devam edin. Windows'un güncel sürümünü kurduğunuzdan emin olun. Eski sürümler bazen sıkıntı yaratabiliyor.

Vallaha kurulum ekranı açılıyor Windows türünü seçiyorum (win10pro home vs de denedim) yükleme yapıyor ama yüklemeyi aşırı hızlı yapıyor 2 bilemedin 3 dk sürüyor sonra 10 sn sonra yeniden başlatılacak diyor başlatırken bu hatayı veriyor
f1 bastıktan sonra masaüstüne erişmeyi deneyin eriştikten sonra hızlı bir şekilde windowsun sitesinde indirin eğer bilmiyorsanız link atayım.
Buradan indirin sonra tekrar atmayı deneyin.

f1 bastıktan sonra masaüstüne erişmeyi deneyin eriştikten sonra hızlı bir şekilde windowsun sitesinde indirin eğer bilmiyorsanız link atayım.
Buradan indirin sonra tekrar atmayı deneyin.
Masaüstüne erisemiyorum

Yanlış kurmuş olabilirsiniz. Disk bölümü kısmından sistem diskini falan silin sadece boş disk kalsın ordan devam edin. Windows'un güncel sürümünü kurduğunuzdan emin olun. Eski sürümler bazen sıkıntı yaratabiliyor.
Daha bugün indirdim Windows u tüm diskleri bicimlendirdim yine olmadı

Masaüstüne erisemiyorum

Daha bugün indirdim Windows u tüm diskleri bicimlendirdim yine olmadı
Windows'un kendi sitesinden mi indirdiniz? Yoksa farklı sitelerden full sürüm olarak mı?

Windows'un kendi sitesinden mi indirdiniz? Yoksa farklı sitelerden full sürüm olarak mı?
Windows un kendi sitesinden indirdim benim kafamı karıştıran kurulum çok aşırı hızlı oluyor kurulum olmuş gibi gösterip yapmıyor mu acaba

Windows un kendi sitesinden indirdim benim kafamı karıştıran kurulum çok aşırı hızlı oluyor kurulum olmuş gibi gösterip yapmıyor mu acaba
Benim de aklıma o takıldı. Sistemi diskten tamamen sildiğine emin misin? BIOS ayarlarını kontrol et. Son olarak USB'ye UEFI ile mi yazdınız?

Benim de aklıma o takıldı. Sistemi diskten tamamen sildiğine emin misin? BIOS ayarlarını kontrol et. Son olarak USB'ye UEFI ile mi yazdınız?
Sistemden sildigime eminim uefi ile yazdım kurulum için bios tan boot ayarlarından bellek ismi ile uefi yazanı seçiyorum eskiden kurulum 1 saat sürerdi şimdi 2 3 dk sürüyor M2 SSD var ondan mı diye düşündüm ama PC acilmayinca acaba sorun Windows u kurmamasi mi diye düşünmeye başladım

Geri