Çıkışıyla Rekorları Kıran Kart / Galax RTX 3090 Hall of Fame

Asus'tan yanıt gelmeli zaten böyle boş boş kalmamalı Strix'i tokatlayan bir ekran kartını Galax çıkartmışken.
Yahu HoF serisini yaparken adamlar Strix'i bir taraflarına bil takmıyor.
Çıta orada değil çünkü, çok çok daha ötede.
Bu kartı geçen hava soğutmalı kart çıkmaz bu seme aha buraya yazdım.

Yapıyor olabilir. Ama bu Galax’ın yarattığı her çipin özellikle kullanıcıya ulaşacak olan çipin dünya rekoru kıracağı anlamına gelmez. Bence Asus gibi bir firmanın ve Galax gibi bir firmayı karşılaştırırken elle seçilmiş çipleri karşılaştırmak doğru değil çünkü gerçeği yansıtmıyor. Bi tane rog HOF dan daha iyi olur bir tane HOF Rogdan daha iyi olur bilemezsin
Arada her türlü ufak farklar olur.
Bana kalırsa tercih meselesi artık o bütçelerde.

"Galax, Inno3d, Palit alınmaz." diyenlere gelsin.

Yahu HoF serisini yaparken adamlar Strix'i bir taraflarına bil takmıyor.
Çıta orada değil çünkü, çok çok daha ötede.
Bu kartı geçen hava soğutmalı kart çıkmaz bu seme aha buraya yazdım.
Muhtemelen öyle olacak.
Her yerini alüminyum ile kaplamış adamlar. :D
Limited Edition gerçi...

30k ver , optimus prime olarak tıra değilde rtx 3090 e dönüşürüm 16 rekor değil 50 rekor kırarım
30K çok 10K var 1K'sını %15 faizle borç veririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben seçim yapacak olsam HOF seçerdim tabii ki ama dünya rekoru kırdığı için değil de direk daha iyi PCB si için
Ben tasarımı için :D.

Yapıyor olabilir. Ama bu Galax’ın yarattığı her çipin özellikle kullanıcıya ulaşacak olan çipin dünya rekoru kıracağı anlamına gelmez. Bence Asus gibi bir firmanın ve Galax gibi bir firmayı karşılaştırırken elle seçilmiş çipleri karşılaştırmak doğru değil çünkü gerçeği yansıtmıyor. Bi tane rog HOF dan daha iyi olur bir tane HOF Rogdan daha iyi olur bilemezsin
Aynen msi , asus , gigabyte , palit gibi diğer markalarda istese yapar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera
Geri