Üzgünüm gamepadler konusunda ayrıntılı bir fikrim yok. :/peki bütçeyi 400 e çıkarsam önerebileceğin model var mı?
Üzgünüm gamepadler konusunda ayrıntılı bir fikrim yok. :/peki bütçeyi 400 e çıkarsam önerebileceğin model var mı?
Logitech f310 ve f710 var sadece onlara bir bak. Logitech f710 kullanıyorum gamepadden memnunum ama win10 da driverlar sıkıntılı anlık kopmalarda olabiliyor f310 alıp geçebilirsiniz.peki bütçeyi 400 e çıkarsam önerebileceğin model var mı?
Konuyla alakasız mesaj atma diyelim.Ücretsiz aldım ve ayırttım diyelim.
Monsterın gamepadi daha iyi.Logitech f310 ve f710 var sadece onlara bir bak logitech f710 kullanıyorum gamepadden memnunum ama win10 da driverlar sıkıntılı anlık kopmalarda olabiliyor f310 alıp geçebilirsiniz.
![]()
Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Biliyorum ama stoğu yok.Monsterın gamepadi daha iyi.
stok yok.
forum.donanimarsivi.com
Bu gamepad tak çalıştır mı?Ben 60 TL diye biliyordum 80 miş.
Ben bundan https://www.trendyol.com/trilogic/g...mli-pc-oyun-kolu-gamepad-acik-mavi-p-26577659 2 tane alacağım sana kalmış bilmiyorum
BilmiyorumBu gamepad tak çalıştır mı?
Alırsam telefona takıp Micro to usb alıp brawl stars vesaire oynucam. Sıkıntı çıkar mı?
Bu tarz ucuz Gamepad'ler tak çalıştır oluyor genelde.Bu gamepad tak çalıştır mı?
Alırsam telefona takıp Micro to usb alıp brawl stars vesaire oynucam. Sıkıntı çıkar mı?
o kadar bilgim yok maalesef.tak çalıştırdan kastım benim eski gamepad peste ayar yapmadan kullanılamayacak haldeidi. bu nasıl