Bilgisayar tavsiyesi

swindler

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
510
Beyler tavsiye dediğim hani ne yapabilirim manasında sistemim:r3 1200af rx570 4gb,a320m s2h,Xpg 3200mhz 8×8 ram,120gb ssd,1tb hdd,240gb m.2, normalde monitör almayi planliyorum ama onerilerinizi yazabilirsiniz ne yapabilirm ne geliştirebilirim diye 144hz 1ms ips monitor alacagim onerilernizi yazarsaniz sevinirim onun dışında islemci gelistirecegim r5 3500x alacağım genede önerilerinizi yazabilirsiniz

Beyler tavsiye dediğim hani ne yapabilirim manasında sistemim:r3 1200af rx570 4gb,a320m s2h,Xpg 3200mhz 8×8 ram,120gb ssd,1tb hdd,240gb m.2, normalde monitör almayi planliyorum ama onerilerinizi yazabilirsiniz ne yapabilirm ne geliştirebilirim diye 144hz 1ms ips monitor alacagim onerilernizi yazarsaniz sevinirim onun dışında islemci gelistirecegim r5 3500x alacağım genede önerilerinizi yazabilirsiniz
Anakartı b450 yapma şansınız var mı ?

Konuyu konu dışına değil de bilgisayar kısmına açarsan daha çok kişi yardımcı olabilir

İslemcinizi sadece değiştirin yeter R3 3100, r5 1600

Konuyu "Toplama Bilgisayar Tavsiye" kategorisinde açarsan daha çok kişi yardım eder.

Konuyu "Toplama Bilgisayar Tavsiye" kategorisinde açarsan daha çok kişi yardım eder.
Kanka bilgisayar toplamicam aslinda monitör onerisi icin accaktimda öyle herkesin fikrini alayım mantıklı bir öneri gelir diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka bilgisayar toplamicam aslinda monitör onerisi icin accaktimda öyle herkesin fikrini alayım mantıklı bir öneri gelir diye
Zaten pcm var yani

Kanka bilgisayar toplamicam aslinda monitör onerisi icin accaktimda öyle herkesin fikrini alayım mantıklı bir öneri gelir diye Zaten pcm var yani
Anladım. Ben uyarmak istedim.

Anakartı b450 yapma şansınız var mı ?
Kanka oc fln yapmayı düşünmüyorum bide bu pandemi döneminde evde kendim yapabileceğim bir şey olması daha iyi olur yani anakart değistirmeyi planlamıyorum

Geri