Ses kartı bulunamadı. Eğer bulunması bekleniyorsa donanım üreticisi tarafından sağlanan bir ses sürücüsü yükleyin. Hatası alıyorum

doogan0

80+
Reaksiyon skoru
4
Selamun aleyküm.Ses yerinde çarpı gözüküyo ve açınca sorun arıyo açamıyorum sesi neden olabilir dxdiag ses bölümündede bu hatayı alıyorum şey diye düşündüm olabilirmi bilgisayarım eski ve windows10 kurdum o yüzden driveri olmayabilrmi windows10a sorunu bilen nolur yazsın kulaklık fln çalışmıyo hiç

Bilgisayarasağ tıkla açïlan pencereden aygıt yöneticisini aç ses le ilgili tüm driverlari sil. Ardından sağ tıklayip donanim degisiklerini tarayin ve güncelleyin

Bilgisayarasağ tıkla açïlan pencereden aygıt yöneticisini aç ses le ilgili tüm driverlari sil. Ardından sağ tıklayip donanim degisiklerini tarayin ve güncelleyin
sildim ama gitti ses ile olan yerler o yüzden taraaymıyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sildim ama gitti ses ile olan yerler o yüzden taraaymıyom
he yaptım ama olmadı yine ya pcm eski ve w10 olduğu için ses kartınun driveri çıkmıyo en son 8.1 gözüküyo

Son düzenleme:
Anakartın sitesinden indirip yuklemeyi deneyin.Modeli yazarsanız bende bakıyım. Windowsun aygit yoneticisde donanim degisiklerini tara dedikten sonra cikmasi lazim ustunde sari isaret olsa bile. Sag tiklayip surucuyu guncellestir diyeceksiniz. Windows kendi veritabanından bulacaktır surucuyu.

Anakartın sitesinden indirip yuklemeyi deneyin.Modeli yazarsanız bende bakıyım. Windowsun aygit yoneticisde donanim degisiklerini tara dedikten sonra cikmasi lazim ustunde sari isaret olsa bile. Sag tiklayip surucuyu guncellestir diyeceksiniz. Windows kendi veritabanından bulacaktır surucuyu.
casper nirvana notebook driver yazınca çıkar anakartım öyle gözüküyo

ya yok yazıyorum fakat pc eski olduğu için galiba w10a yok 1 aydır uğraşıyorum

Hocam bu programı deneyin.
Notebook un modeli lazım. Altında üstünde kutusunda bir yerde yazması gerek.
Realtek high defition audio driver w10 64 bit secerek yuklemeyi deneyin olmazsa guvenli modda kaldirin.

Realtek high defition audio driver w10 64 bit secerek yuklemeyi deneyin olmazsa guvenli modda kaldirin.
kral benim notebook deil bide onu indirdim hata veriyo

güvenliğiniz için engellendi yazıo

kral benim notebook deil bide onu indirdim hata veriyo

güvenliğiniz için engellendi yazıo
Hocam kullandiğınız cihazın tam modelini yazmadan bu kadar yardımcı olabilirim.

driver yükleme programları deneyebilirsiniz. Gözükmese de buluyor programlar.

Hocam kullandiğınız cihazın tam modelini yazmadan bu kadar yardımcı olabilirim.
cihazın tam modelini nası yazıcamki

ya ses kartımın w10 sürümü yok hiç gözükmüyo napıcam

cihazın tam modelini nası yazıcamki

ya ses kartımın w10 sürümü yok hiç gözükmüyo napıcam
Kutusu falan yok mu hocam. Altına filan bakın.

internetten Driver Easy gibi proglarmlar kullanabilirsiniz. En azından orda gözükmeyen driverın ne oldugunu gösterecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,448
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri