evimde 2 hat var bu hatlara ayrı ayrı modem bağlamak

Reaksiyon skoru
19
merhaba arkadaşlar benim bir salonda bir de oturma odasında telefon hattı var ikiside ayrı kablolar ile bina kutusuna gidiyor benim sorum bu hatların ikisinede ayrı modem bağlasam turknet ten dolayı veya başka bir sıkıntı çıkarmı

yoldan gelen kablo mu ayrı ayrı yoksa binada mı ayrılıyor? ve neden böyle bir şey istiyorsunuz? bağlantı gücünü arttırmak için mi?

Şimdi evinde iki tane hat var olarak algılıyorum yani bu evinde iki tane internet demek iki tane internet faturası demek. isterse 10 tane olsun 10 adet modem bağlayabilirsin. Aynı hat üzerine bağlaman elbette mümkün değil sinyal hangi kabloya geliyorsa ona bağlayacaksın boş kabloya modem bağlaman bi anlam ifade etmez.

knk binada kutu var eve iki vdsl hattı geliyor modemin biri kablolu pc ye bağlı diğerini ise rourter olarak kulanıyorum ama rourter kesiliyor arada

2 farklı abonelik alırsan olur

iki kabloda aynı türknet hatıına bağlı reis
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

köprü filan yazmışlar o nasıl oluyor

o muhtemelen iki vdsl hattı değildir ama iki vdsl hattı geliyorsa zaten bağlamaya gelen teknik servis sinyal olan kabloyu seçmiştir. Sen ayrı hat olduğu için ancak o internetin olan kablo üzerinden bir şey yapabilirsin. Kesiliyor ise farklı bir router temin edebilirsin 130 200 arası bulunuyorlar. Tabi bütçe meselesi :)

knk 2 modem var elimde bir de evde iki odada ayrı telefon hattı bir oda evin bir ucu bir oda başka ucu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yani orta taraflarda balkonda net çekmiyor bende bu odalara ayrı ayrı takıp halledebilirmiyim onu merak ediyorum

yok ikisindede modemi ayrı takınca çalışıyo knk ikiside kutuya bağlı ama ben bir deneyeyim aynı anda iki modem bağlamak nasıl oluyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,776
Son üye
Quenchh
Geri