- Reaksiyon skoru
- 7,412
Ben patlarsam Nvidia'da patlarBen de laptopla idare ediyorum
Yine de patlamak istemem
Ben patlarsam Nvidia'da patlarBen de laptopla idare ediyorum
Yine de patlamak istemem
ben elden direk şak diye almak istiyorum rahat rahat@samet4747 @xSkynel bu arada sadece itopya düşünmeyin 3060ti ilk çıktığında gamegarajda çok iyiydi fiyatı.
Ben nerede bulursam yapışcam@samet4747 @xSkynel bu arada sadece itopya düşünmeyin 3060ti ilk çıktığında gamegarajda çok iyiydi fiyatı.
İtopyanın önünde beklerken gamegaraj incehesapa falan bakıcamBen nerede bulursam yapışcam
ÇOK MANTIKLIİtopyanın önünde beklerken gamegaraj incehesapa falan bakıcam
itopya bazı ürünleri elden tek satmıyor hazır sistem olarak satıyor sadece belki öyle bir şey yapabilirben elden direk şak diye almak istiyorum rahat rahat
Banada bir tane göndersen parasını veriririmİtopyanın önünde beklerken gamegaraj incehesapa falan bakıcam
olmasın ne oluritopya bazı ürünleri elden tek satmıyor hazır sistem olarak satıyor sadece belki öyle bir şey yapabilir
Satmazlarsa o kartı kimseye yar etmem canımı veririm kartımı vermemitopya bazı ürünleri elden tek satmıyor hazır sistem olarak satıyor sadece belki öyle bir şey yapabilir
gece gelmez dimi ben çok uyuyorum sabaha gelirse sıkıntı olur ben 2 3 kadar uyuyorum
YAPMA AGA UYUYAMAM GECESatmazlarsa o kartı kimseye yar etmem canımı veririm kartımı vermem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gamegaraja bakacağım zaten ilk dostum itopyaya değil@samet4747 @xSkynel bu arada sadece itopya düşünmeyin 3060ti ilk çıktığında gamegarajda çok iyiydi fiyatı.
Deluxe olan sistemin fiyatı 9750 di@samet4747 @xSkynel bu arada sadece itopya düşünmeyin 3060ti ilk çıktığında gamegarajda çok iyiydi fiyatı.
çok iyi bi sistem değildi ama fiyatına göre güzeldi.Deluxe olan sistemin fiyatı 9750 di![]()