Sistem nasıl?

kanka düşüncen mantıklı işlemci vega 11 grafik biriminden güç alıcak ki vega11 1030 gibi ekran kartlarından daha iyi 🙂 ileride de güncellemeye müsait bir sistem işlemcin rx 580 gibi kartlarıda beesleyebilir ps4 almandansa sana bunu öneririm çünkü ps ortamı daha keyifli bir ortam.
,
arada 1400tl fark olması beni düşündürdü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aynen
neyle neyin arasinda o kadar fark var

psular hakkinda pek fikrim yok öneri yaparsan sevinirim
Attığınız PSU Türkiyede olmadığı için geri dönüş anlamında bilgim yok ama sitesinde 5 tane koruma sertifikasi olduğu belirtiliyor ve 80+ verimlilik sertifikası olduğu belirtiliyor. İyi bir PSUnun tüm bu özelliklere sahip olması gerekir. Öncelikle bu koruma sertifikalarina degineyim. Eğer yeterli korumaları olmayan bir PSU alırsanız olası bir akım dalgalanması gibi problemlerde PSU bozulabilir, sisteme zarar verebilir. Verimlilik sertifikası ise tasarruf anlamında artı sağlar.

Psu önerirmişsiniz ve son olarak seçimim ne olmalı?

O
😂😂😂😂

attığın PSU gayet iyi bro sistem de iyi bu bilgisayarı al ama bence Rami değiştir az önce baktım eski bir marka ve pek olumlu dönüşleri yok.
O zaman RAM önerisi yaparmısımız uygun 3600 MHz?

😂😂😂😂

attığın PSU gayet iyi bro sistem de iyi bu bilgisayarı al ama bence Rami değiştir az önce baktım eski bir marka ve pek olumlu dönüşleri yok.
Bide benim kafa karıştı ya psu iyi mi? kötü mü?

O
Corsair markasına bakın 3600mhz 8x2 ramleri var. Türkiyeden alacak olsanız link atabilirdim ama konumunuzda nereden alınır fikrim yok.

O

Bide benim kafa karıştı ya PSU iyi mi? kötü mü?
PSU kesinlijle iyi emin olabilirsiniz. Dediğim gibi sadece rami Corsair yapabilirsiniz. Pahalı geliyorsa 3200mhzde işinizi görür.

Corsair markasına bakın 3600mhz 8x2 ramleri var. Türkiyeden alacak olsanız link atabilirdim ama konumunuzda nereden alınır fikrim yok.

PSU kesinlijle iyi emin olabilirsiniz. Dediğim gibi sadece rami Corsair yapabilirsiniz. Pahalı geliyorsa 3200mhzde işinizi görür.
Anladım teşekkürler. Bu ramlerin kalite sorunumu var? Yani genel anlamda şikayetler nelerdi?

1

tane corsair buldum aynı fiyat 3600 MHz ama Cl18

Anladım teşekkürler. Bu ramlerin kalite sorunumu var? Yani genel anlamda şikayetler nelerdi?
Çok voltaj çekiyor ve arada görmeme gibi problemler yaşatıyor deniliyor. Ama tabi çok iyi vs gibi de geri dönüşler almış. Garantiye almak açısından Corsair alınabilir. Ama bütçe yoksa da biraz risk alınıp kullanılabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,237
Üyeler
200,066
Son üye
Eray karabacak

Geri