IBM Markasına Ne oldu?

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
25,562
ıbm en son silicon wafer üretiyordu

son zamanlarda duymadım hiç

ürettiği waferlafı kim alıyo ?

Silicon wafer ları bilemem ama IBM şuan bulut odaklı çözümler ile uğraşıyor. Ayrıca kuantum bilgisayarları ve yapay zeka ile de uğraşıyormuş. Daha çok kamu kurumları ve şirketlere yönelik yani anlayacağın. İngilizce bir kaynak buldum link bırakıyorum.

Silicon wafer ları bilemem ama IBM şuan bulut odaklı çözümler ile uğraşıyor. Ayrıca kuantum bilgisayarları ve yapay zeka ile de uğraşıyormuş. Daha çok kamu kurumları ve şirketlere yönelik yani anlayacağın. İngilizce bir kaynak buldum link bırakıyorum.
ibm waferlar gitmiş şekilleri çık güzeldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ıbm en son steve jobs zamanında wafer üretmiş sonra daha üretmeniş.

Daha çok teknoloji üretmekle uğraşıyorlar.

bu wafer tsmc nin ürettiği şeylerden mi? işlemcilerde kullanılan
ever hocam ama sadece tsmc değil intel samsung , uc gibi firmalarda üretiyor işlemciyi ikiye ayırın orada gri çekirdek görünür onu kırın veya çıkarıp tersine bakarsanız waferları görebilirsiniz ama renkli olması için ışığa tutun.

gri kısım waferın arka kısmı

ever hocam ama sadece tsmc değil intel samsung , uc gibi firmalarda üretiyor işlemciyi ikiye ayırın orada gri çekirdek görünür onu kırın veya çıkarıp tersine bakarsanız waferları görebilirsiniz ama renkli olması için ışığa tutun.

gri kısım waferın arka kısmı
sağolun hocam bilgilendirme için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Levono olmamış mıydı
Thinkpad haklarını Lenovo ya sattı diye biliyorum. Sadece bilgisayar üretmeyi bıraktı yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,612
Üyeler
195,077
Son üye
Moris_
Geri