BUGÜN NE OLDU BÖYLE?

Adamlar bu fiyatlara satabiliyor neden indirsin ki neden cebine fazla girerken daha az girmesini istesinler şöyle rahat bir 1-2 sene herkes almasın olabildiğince kar düşük satmaya mecbur kalacaklar
Bu düzen değişmeli bence Türkiye alım gücü olarak dünyanın en kötü ülkelerinden. En düşük alım gücü ve en kazık mal almak koyuyor bilgisayar almak lüks oluyor

Piyasa doygunluğa ulaştı. Artık gelsin sürümden satıp para kazanalım diye düşünmüyorlar. Koyalım bir fiyattan satarız düşüncesindeler. Bu dediklerim bencesi tabii.
Gelen sistem iyiydi. Alan arkadaşlar güle güle kullansınlar.

Arkadaşlar bugün gerçekten ne oldu? stoklar bittiği için konuyu rahat rahat açabilirim ama bırakın geçen seneyi 10 sene önceyi TR tarihinde en ucuz sistem satışları oldu. Ve hiçbir anlamı yok stok eritme desen hepsi güncel ve patır patır giden ürünler. En son 41K'ya dolu dolu sistem verdik ama o sistemi 50K'ya versek yine FP canavarıydı bugün yaşanan enteresandı rekabetten siz faydalı çıktınız güle güle kullanın.
Emegine saglik abdullah abi uzun zamandir f/p sistem bekliyodum sabahki olaylarda okuldaydim simdide kart bilgilerini giremeden bitmis bugun olmadiysa dahada nasip olmaz herhalde

böyle firmalarin birbirine roket atmasina bayiliyorum az birazda son kullanıcı yararlansın dimi :kekw:

Arkadaşlar bugün gerçekten ne oldu? stoklar bittiği için konuyu rahat rahat açabilirim ama bırakın geçen seneyi 10 sene önceyi TR tarihinde en ucuz sistem satışları oldu. Ve hiçbir anlamı yok stok eritme desen hepsi güncel ve patır patır giden ürünler. En son 41K'ya dolu dolu sistem verdik ama o sistemi 50K'ya versek yine FP canavarıydı bugün yaşanan enteresandı rekabetten siz faydalı çıktınız güle güle kullanın.
Sistemler için ve yaptığın kampanyalar için teşekkür ederim (ben hala senin çıkarmış olduğun rtx 4060'ti 16'gb i5 13400f sistemi kullanıyorum elden çıkarırsam AMD geçeceğim gene senin kampanyan olursa)

Şu üründe tekrar indirim olursa alırım kaçırdım reelse bakmayı fiyatı artmış :/

Bu düzen değişmeli bence Türkiye alım gücü olarak dünyanın en kötü ülkelerinden. En düşük alım gücü ve en kazık mal almak koyuyor bilgisayar almak lüks oluyor
Alım gücü ve Türkiye kelimelerini aynı cümlede kullanmak bile saçma geliyor o kadar yok yani. Ek olarak hem fiyatlar yüksek hem bize gelen ürünlerin kalitesi de düşük adamlar 1 aylık maaşla kaliteli sistem dizer bizde anca 3-4 aylık asgari ile alınır oda faturaları kirayı saymıyorum

Yetişemedim kart bilgisi girerken sepette ürün kalmadı dedi ama alanlara h.o cidden beleşti güzel bir ssitem yaptınız.(2. Depo boşaltma ürünleri bekliyoruz faydalanalım)

Adamlar bu fiyatlara satabiliyor neden indirsin ki neden cebine fazla girerken daha az girmesini istesinler şöyle rahat bir 1-2 sene herkes almasın olabildiğince kar düşük satmaya mecbur kalacaklar
Zaten ulkece çalışmadan kazanma derdindeyiz. Adam 5 liralık malı neden 6 liraya satsın 10 liraya satıyor sonra diyor 7 liraya indirim(çoğu yerin yaptığı). Çalışıp kazanan ülke olsaydım vergiler bu kadar fazla olmazdı ama değiliz işte bu tip ürünlerde reklam amacı ile rekabet amacı ile alamasak bile aynı siteden alırız insana diğer urunlerde indirimli gibi gözükür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,633
Üyeler
185,295
Son üye
baytr12
Geri