berkyapıcı
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
ikisi arasında kladım 500 tl bandında bunlara rakip bulamadım hangisi yardımıc olurmusunuz
yorumun hakkında öncelikle teşekkür ederim kullandınmı daha önce ikisinden birini ?Hs50 Pro tercih edebilirsin
1 mi 3 den iyi mi? 1Şahsen Arctis 1 tercih ederdim
Hayır değil.1 mi 3 den iyi mi? 1
crosair mi steelseriesmi senceHayır değil.
Değil diye biliyorum.1 mi 3 den iyi mi? 1
neden 1 dedin o zamanDeğil diye biliyorum.
Çok kararsızım ama galiba Corsair tercih ederdim.crosair mi steelseriesmi sence
Hayır. 1 in wireless modelini beğeniyorum. Ayrıca mikrofonu vs çıkıyor. Ve telefonda da kullanabiliyorum. Fakat 3 ün kablosuz olarak Bluetooth modeli var. Fakat bahsettiğim modeller 500 tl bandında değil. Bu fiyat aralığında 3 almanız doğru seçim olucaktır.neden 1 dedin o zamandalgamı geçiyosun ?
2de 2 corsair bakalım hangisi çıkacak teşekkürlerÇok kararsızım ama galiba Corsair tercih ederdim.
crosairden iyi midir? artıcs 3 o zaman 2vs1 olduHayır. 1 in wireless modelini beğeniyorum. Ayrıca mikrofonu vs çıkıyor. Ve telefonda da kullanabiliyorum. Fakat 3 ün kablosuz olarak Bluetooth modeli var. Fakat bahsettiğim modeller 500 TL bandında değil. Bu fiyat aralığında 3 almanız doğru seçim olucaktır.
Ayrıca corsair modelinin kulak pedleri deri. Yazın terleme yapabilir. Bu modelin bi alt modelinin mikrofon incelemesine bakmıştım ve rezaletti. Steelseries mikrofon olarak çok daha iyi.2de 2 Corsair bakalım hangisi çıkacak teşekkürler