Pc açılmıyor yardım lütfen

Reaksiyon skoru
71
Arkadaşlar pcyi açıyorum ekran gelmiyor bianda durduk yerde oldu kasa çalışıyor fanlar çalışıyor fakat ekran yok aynı zamanda kasanın ledlerıde calısmıyor ekran kartını cıkarıp dırek anakarttan ekrana aktarmayı denedım yıne goruntu yok neden kaynaklanır acaba ekran kartıda calıstırır calıstırmaz fanlar son hızda calısıyor normalde sadece ısınınca fanlar calısırdı.sistem detayı aşagıda lütfen gamepower kasaya vs sövmeden önce soruna yardımcı olurmusunuz bilemeden satın aldık.

ya monitör arızalı yada grafik kartı başka bi grafik kartı bulup sistemi birde öyle dene aynı şkilde monitörüde dene başka türlü bulamazsın sorunu

ekran kartını cıkarıp dırek anakarttan ekrana aktarmayı denedım
İşlemci APU olmadığı için o zaten olmaz :)
Post automatically merged:

ya monitör arızalı yada grafik kartı başka bi grafik kartı bulup sistemi birde öyle dene aynı şkilde monitörüde dene başka türlü bulamazsın sorunu
ledlerıde calısmıyor
Kasa da eksik güç var :)
Yani sanmıyorum parça kaynaklı olduğunu
Bence PSU

Bence PSU
Valla pek bilgim olmadıgını ordan anla :) başka monitördede denedim hıc goruntu gelmedi. Başka grafik kartıyla deneme şansım yok şuan fakat şeyi anlamadım grafik kartının fanları neden son hızda calısıyor ve kasa fanlarının ledleri neden eş zamanlı gitti

Bence PSU
eksik güç olduğundan değil bir tane ekran kartı bulmaya çalış mümkünse yoksa sorunu asla anlayamazsın :)

Valla pek bilgim olmadıgını ordan anla :) başka monitördede denedim hıc goruntu gelmedi. Başka grafik kartıyla deneme şansım yok şuan fakat şeyi anlamadım grafik kartının fanları neden son hızda calısıyor ve kasa fanlarının ledleri neden eş zamanlı gitti
Dediğim gibi
Sanırım sorun PSU da :(
Mahalle bilgisayarcısında falan iyi bir PSU ile deneyin derim :)

eksik güç olduğundan değil bir tane ekran kartı bulmaya çalış mümkünse yoksa sorunu asla anlayamazsın :)
Ne alakası var ?
O zaman kasa içi ledler neden yanmıyor ?

anladım direk garantiyemi göndersem acaba bide şuan kendim anlama şansım varmı psuyu acsam filan. Yasak oldugu ıcın suan cıkamamda cok stres oldum ya yeni aldık sayılır zaten

anladım direk garantiyemi göndersem acaba bide şuan kendim anlama şansım varmı psuyu acsam filan. Yasak oldugu ıcın suan cıkamamda cok stres oldum ya yeni aldık sayılır zaten
Kasayı açıp bakabilirsin sorun olmaz ama görerek anlayamazsın sorunu

Dediğim gibi
Sanırım sorun PSU da :(
Mahalle bilgisayarcısında falan iyi bir PSU ile deneyin derim :)

Ne alakası var ?
O zaman kasa içi ledler neden yanmıyor ?
ledler yanmıyor sa psu bozuk olabilir tabi gerqkli enerjiyi vermiyor alabilir

Anladım teşekkür ederim yarın aldıgım yeri arayıp direk garantiye göndermek en mantıklısı galiba artık psu vs neydeyse hallederler inşallah

hocam ram slotu tam otrmamıs megerse onu oturttum pc acıldı fakat kasa fanlarının ledleri yine yanmıyor pc suan calısıyor hıcbır sıkıntı yok kasanın fanlarıda calısıyor ama rgd ledler calısmıyor bu durumda neden kaynaklı olabılır acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,850
Üyeler
190,991
Son üye
Whiper
Geri