Öneri Corsair HS50 Pro vs GamePower Kizaru

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
812
Herkese iyi günler arkadaşlar. 450 TL bütçem var. İki kulaklık arasında kaldım.Gönlüm 1 tık Gamepowerdan yana daha çok F/P işime yarayacak bir ürün arıyorum.Arasında 130TL gibi bir fiyat var.Gamepower sıkıntı çıkarır mı ? Kullanan var mı ?

1. Corsair HS50 Pro

2. Gamepower Kizaru.

Ben HS50 Pro kullanıyorum gayet memnunum

Sebebi nedir hocam ? Kizaru çok hoş duruyor tam bir fiyat/performans canavarı gibi duruyor.Yorumlar hep olumlu yönde ?
Hangisi ?
Boğuk ses sorunu, malzeme kalitesizliği, kötü ses kalitesi, kötü mikrofon ve dip ses sorunu fp filan hayatta olamaz.

Sebebi nedir hocam ? Kizaru çok hoş duruyor tam bir fiyat/performans canavarı gibi duruyor.Yorumlar hep olumlu yönde ?
Ben ve arkadaşım aldık. Bizim mi şanssızlığımız bilmiyorum ama bir ton sorun yaşadık.
Ben ve arkadaşım aldık ve ikimizde aynı sorunu yaşadık. Sadece biz mi yaşadık bilmiyorum ama asla önermiyorum.
Bir kere beklentim zaten çok çok iyi değildi, ama ses kalitesi cidden beklentimin altındaydı. 7.1 açınca dip ses oluşuyordu, aynı zamanda kulaklık hiç rahat değildi. İlk bir kaç gün üzdü açıkçası, daha sonra RGB'leri fişi çekti. Aldıktan 5-6 gün sonra ise bir şok yaşadım. Sesi 0-15/16 arasında olmuyordu ama daha fazla arttırınca sesi sol kulaktan cızırtı gelmeye başlıyordu. 7.1 açınca bu cızırtı gidiyordu ama bu sefer de dip ses oluşmaya başlıyordu :D. Daha sonra hemen iade ettim.
HS50 Pro'dan çok memnunum. Tasarımına kadar her yanını beğendim. Tek eleştirebileceğim nokta kafa bandının çok sığ ve kulaklığın stereo olması.

Geri