Frenerno
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Öyle al geç.Sanırım Hs50 pro en ideali. 480 TL sonuçta.Diğerleri 550-650 TL bandında.
Öyle al geç.Sanırım Hs50 pro en ideali. 480 TL sonuçta.Diğerleri 550-650 TL bandında.
HS50 pro aldım.Umarım pişman etmez.Öyle al geç.
AlınırHocam kafayı yiyecem 50 TL fazla verip bu alınır mı uzun yıllar kullanmak istiyorum https://www.gittigidiyor.com/tv-ses...ampaign=standard&utm_content=standard&v=1.7.7 kusuruma bakmayın((
7.1 sanal olduğu için tercih etmek istemedim.Olumsuz 1-2 yorum okudum.Alınır
Sanal olmayan 7.1ler 1600tlden başlıyor7.1 sanal olduğu için tercih etmek istemedim.Olumsuz 1-2 yorum okudum.
Anladım her şey için teşekkürler sanırım bu fiyata alabileceğimin en iyisini aldım.Sanal olmayan 7.1ler 1600tlden başlıyor
Evet hayırlı olsun hs 50 pro mu aldın stinger s miAnladım her şey için teşekkürler sanırım bu fiyata alabileceğimin en iyisini aldım.
Hs50 proHerkese iyi günler arkadaşlar. 450 TL bütçem var. İki kulaklık arasında kaldım.Gönlüm 1 tık Gamepowerdan yana daha çok F/P işime yarayacak bir ürün arıyorum.Arasında 130TL gibi bir fiyat var.Gamepower sıkıntı çıkarır mı ? Kullanan var mı ?
1. Corsair HS50 Pro
2. Gamepower Kizaru.
Gamepower Kizaru 7.1 Siyah Surround Rgb Oyuncu Gaming Kulaklık Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Gamepower Kizaru 7.1 Siyah Surround Rgb Oyuncu Gaming Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
HS50 proEvet hayırlı olsun hs 50 pro mu aldın stinger s mi
H.o.HS50 pro![]()