Yumuklu Sucurta
80+ Bronze
- Katılım
- 3 Kasım 2020
- Mesajlar
- 1,572
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 800
- İsim
- Alper
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #14
Anladım peki o fiyat bandında önerebileceğiniz daha iyi dediğiniz bir ürün var mı ?Ben ve arkadaşım aldık. Bizim mi şanssızlığımız bilmiyorum ama bir ton sorun yaşadık.
Ben ve arkadaşım aldık ve ikimizde aynı sorunu yaşadık. Sadece biz mi yaşadık bilmiyorum ama asla önermiyorum.
Bir kere beklentim zaten çok çok iyi değildi, ama ses kalitesi cidden beklentimin altındaydı. 7.1 açınca dip ses oluşuyordu, aynı zamanda kulaklık hiç rahat değildi. İlk bir kaç gün üzdü açıkçası, daha sonra RGB'leri fişi çekti. Aldıktan 5-6 gün sonra ise bir şok yaşadım. Sesi 0-15/16 arasında olmuyordu ama daha fazla arttırınca sesi sol kulaktan cızırtı gelmeye başlıyordu. 7.1 açınca bu cızırtı gidiyordu ama bu sefer de dip ses oluşmaya başlıyordu. Daha sonra hemen iade ettim.
HS50 Pro'dan çok memnunum. Tasarımına kadar her yanını beğendim. Tek eleştirebileceğim nokta kafa bandının çok sığ ve kulaklığın stereo olması.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha çok ürünün altındaki yorumları okudum ve %90 olumlu yöndeydiKim yaptı çok merak ediyorum foruma yeni katılan her şeyden bir haber olanlar yapmıştır muhtemelen.