RGB olması gerekiyor Ve üzerinde çok Fazla tuş olmassa iyi olur pek kullanmıyorum ve elime takılıyor.
sana bunu öneririm dostum:RGB olması gerekiyor Ve üzerinde çok Fazla tuş olmassa iyi olur pek kullanmıyorum ve elime takılıyor.
teşekkürler işimi görücektir ve tasarımıda güzel.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Bu arada çok hoş duruyo rengi.![]()
Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...ry-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,713171685.html bu güzelRGB olması gerekiyor Ve üzerinde çok Fazla tuş olmassa iyi olur pek kullanmıyorum ve elime takılıyor.