iPhone 11 için Spigen adaptör alınır mı?

EmirRivia

80+
Reaksiyon skoru
47
Kutu içeriğinden adaptör çıkmadığı için adaptör satın alacağım. Apple store'dan 20W adaptör alayım dedim ama 3 - 4 hafta sonra elime ulaşırmış.

Başka yerlerde de stok bulamadım. Hepsiburada'da var fakat hem normal fiyatından pahalı, hem de satıcı hepsiburada olmadığı için yanaşmadım. Hızlı olsun diye 5W da almak istemiyorum. Son olarak Spigen almaya yöneldim.

Spigen 27W'lık adaptörü satın alsam bataryaya zararı olur mu?

Kutu içeriğinden adaptör çıkmadığı için adaptör satın alacağım. Apple store'dan 20W adaptör alayım dedim ama 3 - 4 hafta sonra elime ulaşırmış.

Başka yerlerde de stok bulamadım. Hepsiburada'da var fakat hem normal fiyatından pahalı, hem de satıcı hepsiburada olmadığı için yanaşmadım. Hızlı olsun diye 5W da almak istemiyorum. Son olarak Spigen almaya yöneldim.

Olmaz kaliteli adaptör.

Sen git 7.500 TL verip telefon al içinden şarj adaptörü çıkmasın ?
Yok ya o nasıl iş öyle.

alınır

Alınır spigen güzel markadır pek sıkıntı çıkarcağını düşünmüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,063
Üyeler
186,442
Son üye
eczysb
Geri