250 TL Bütçe ile Klavye Önerisi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
183
Bütçe
250
Son iki gündür klavyesiz kaldım
235 tl ye razer cynosa lite buldumi. sizce bu klavye bu fiyatarda en iyi mi. bu fiyata başka önereceğiniz klavye var mı

Son iki gündür klavyesiz kaldım
235 TL ye razer cynosa lite buldumi. sizce bu klavye bu fiyatarda en iyi mi. bu fiyata başka önereceğiniz klavye var mı
Philips spk8404 öneririm kullanıyorum gayet güzel klavye 20 tl felan fark var sadece razer cynosa lite almanızı onermem ışıkları kısılmış bir şekilde yetersiz bir klavye bir markanın çakması gibi :) 🤨 :unsure:

Bunlarada bakabilirsiniz.

sanırım bu klavyeden bahsediyorsunuz. ben söylememeiştim ama mekanik olursa red switch bakıyorum

sanırım bu klavyeden bahsediyorsunuz. ben söylememeiştim ama mekanik olursa red switch bakıyorum
Evet hocam bu klavyeden bahsediyorum eğer blue switch almak isterseniz almanızı öneririm ben kullanan birisi olarak baya beğendim sesi de hoş :)
Post automatically merged:

Bunlarada bakabilirsiniz.
Attığınız 2. ürün mekanik mi?

Evet hocam bu klavyeden bahsediyorum eğer blue switch almak isterseniz almanızı öneririm ben kullanan birisi olarak baya beğendim sesi de hoş :)
çoğunlukla fps oyunları oyuyacağım için red switch bakıyorum ama yinede sağolun

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Foxt
çoğunlukla fps oyunları oyuyacağım için red switch bakıyorum ama yinede sağolun
red switch le fps oyunlarının bir alakası yok . red switch klavye kullanıyorum beğenmedim , yeni klavye aldım blue switch (eskisi bozuldu ogre idi ) . hissiyat daha önemli bence fps oyunlarında o yüzden benim tercihim blue switch .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,465
Üyeler
190,917
Son üye
Reznov.
Geri