Yardım R3 3100 İşlemci sıcaklığı

Reaksiyon skoru
7
Merhaba arkadaşlar bende Ryzen 3 3100 işlemci var ve işlemcinin üstünde stok fan değilde Aerocool'un soğutucusu var boştayken 50 - 55 derecede oyun oynarken 70-75 derece sizce normal bir değer mi yoksa fazla mı yardımcı olursanız sevinirim. İyi Günler.

Normal hocam.

Merhaba arkadaşlar bende Ryzen 3 3100 işlemci var ve işlemcinin üstünde stok fan değilde Aerocool'un soğutucusu var boştayken 50 - 55 derecede oyun oynarken 70-75 derece sizce normal bir değer mi yoksa fazla mı yardımcı olursanız sevinirim. İyi Günler.
Değerler normal hocam eğer uzun bir süredir termal macun değistirmediyseniz termal macunu yenileyin

95 testi vardı başını unuttum onu yapıp sonuçları ekran görüntüsü atarmısınız

ideal sıcaklıkta

Hocam bende de aynı işlemci var. Boşta 45 - 50 arası. Oyun içide 65 - 75 arası.

Prime 98 çok iyi 🤣 güldürdünüz beni saol un bu arada bu mesajı aşılamak için atmadım
Post automatically merged:

İlk reaksiyonu da benden olsun iyi forumlar dilerim

Değerler normal hocam eğer uzun bir süredir termal macun değistirmediyseniz termal macunu yenileyin
Hocam test bittimi

Son düzenleme:
Prime 98 çok iyi 🤣 güldürdünüz beni saol un bu arada bu mesajı aşılamak için atmadım

Hocam test bittimi
fazla test programlarını ve test yapmasını bilmiyorum bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

fazla test programlarını ve test yapmasını bilmiyorum bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam beni, bilgisayarım yok nasıl yapıldığını bilemem ama prime 95 testi işle,ciyi yoran bir test tir youtube den bakarak yapabilirsiniz

Hocam test bittimi
hortlatıyor gibi oldum ama programı pek fazla kullanmadım işin açıkçası. bu yüzden ismini ezberlemek gibi bir çaba sarfetmedim. videolardan aklımda kalan öyle olmuş 😂

Geri