Muhammet Tunçay
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 652
Bu sistemim ederi değil kesinlikleArkadaşlar 2. El piyasasına bakarken bu sistemi gördüm ve bana aşırı pahalı geldi. Yanılıyor muyum yoksa satan kişi bilmeyen kişileri kandırmak mı istiyor? 15.000 TL demiş bu sisteme
O da az olmadı mı hocam?wtf dolandırıcılık ederi EN FAZLA 4k
sadece kasa sandım monitör klavye falanda hesaba katarsak 7k en fazlawtf dolandırıcılık ederi EN FAZLA 4k
Acıyorum böyle sistemleri alan insanlarasadece kasa sandım monitör klavye falanda hesaba katarsak 7k en fazla
kazıkArkadaşlar 2. El piyasasına bakarken bu sistemi gördüm ve bana aşırı pahalı geldi. Yanılıyor muyum yoksa satan kişi bilmeyen kişileri kandırmak mı istiyor? 15.000 TL demiş bu sisteme
bunlardan biri alt komşum bazen görüyorum oyun oynuyor arada aklıma geliyor üzülüyorumAcıyorum böyle sistemleri alan insanlara
Bu insanların allahtan korkuları yok mu yaArkadaşlar 2. El piyasasına bakarken bu sistemi gördüm ve bana aşırı pahalı geldi. Yanılıyor muyum yoksa satan kişi bilmeyen kişileri kandırmak mı istiyor? 15.000 TL demiş bu sisteme
daha bugün birirsine 15k fiyata rtx 3070 sistem topladım hemde sıfır!15K sistem 9400F+1660S barındırıyorsa (hele de 2. elde) RTX 3080 Ti sistemi araba takasıyla alırız heralde nedir bu?
Gtx1660 superli bir sistem 4kmı olur şakamısınwtf dolandırıcılık ederi EN FAZLA 4k