106 GTI hakkındaki Görüşleriniz

iyi arabadır ama kaza yaparsan sıkıntı

O bana gelmez hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sizin önerdiğiniz arabaların km si ile 106 GTI km si aynı
Siz bu arabaların içinden ne önerirsiniz
Ben en çok civic ex i beğendim
Ben civic exlere zamanında çok baktım nasip olmadı çok güzel araç abimde vardı helal basık yazılımlı falan oda hasta işi bir araç sana kalmış, sürücü arabayı değil araba sürücüyü seçer 😊

Ben olsam onu alasıya opel vectra 2.0 gt alırdım. Çok komforlu ve seri bir araba. Şaka arabası resmen.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Ben civic exlere zamanında çok baktım nasip olmadı çok güzel araç abimde vardı helal basık yazılımlı falan oda hasta işi bir araç sana kalmış, sürücü arabayı değil araba sürücüyü seçer 😊
Hocam sedan mı hatcback mi

Ben olsam onu alasıya opel vectra 2.0 gt alırdım. Çok komforlu ve seri bir araba. Şaka arabası resmen.
2.0 Ocağıma incir ağacı diker adasdfsafgds

güzel seri araç ama malesef temizi zor bulunur. malum marzetki tayfa herşeyi yaptığı için arabaya

güzel seri araç ama malesef temizi zor bulunur. malum marzetki tayfa herşeyi yaptığı için arabaya
Honda 1.6 ies falan da var da aga ağır kalır onlar 106 ya göre
Birde hatcback olması daha iyi benim için daha ne kadar küçük o kadar iyi

Yok be hocam düzgün kullanınca yakmıyo çok. Tüplü zaten çoğu :D kullandım arkadaşta vardı fıstık gibi araba.
hocam temiz değilse alma . 5000 az vericem diye sanayiye 10.000 lira masraf yaparsın

hocam üstte başka bi arkadaş da demişti zaten ... şahinle kaza yapmış gibi olursun
Beyler şehir içinde 106 Quicksilver 75hp mi daha seri olur yoksa honda 1.6 ies 90hp mi

Son düzenleme:
Hocam sedan mı hatcback mi

2.0 Ocağıma incir ağacı diker adasdfsafgds
Hatcback miss

Honda 1.6 ies falan da var da aga ağır kalır onlar 106 ya göre
Birde hatcback olması daha iyi benim için daha ne kadar küçük o kadar iyi

Beyler şehir içinde 106 Quicksilver 75hp mi daha seri olur yoksa honda 1.6 ies 90hp mi
1.6 ies 90hp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri