Çözüldü✓ Masaya vurdum pc dondu

Reaksiyon skoru
11
Merhaba valorant oynuyordum öldüm sinirlenip masaya vurdum ve pcm dondu ve kulaklıktan ses gelmeye başladı kapat aç yap dedim tekrardan girdim yine dondu ondan sonra bidaha aynı işlemi yaptım klavyenin ışığı mausun ışığı gitti monitör de görüntü vermemeye başladı mausun usb sini başka porta takınca 1 sanilegine ışık gelip gidiyor lütfen acil çözüm

Merhaba valorant oynuyordum öldüm sinirlenip masaya vurdum ve pcm dondu ve kulaklıktan ses gelmeye başladı kapat aç yap dedim tekrardan girdim yine dondu ondan sonra bidaha aynı işlemi yaptım klavyenin ışığı mausun ışığı gitti monitör de görüntü vermemeye başladı lütfen acil çözüm pc abimin valla duyarsa çok kızar
monitörün kablolarını ve fişlerini kontrol et 2. ise vurmakla donmanın alakası yok başka bir sorunu vardır

Kanka kabloları bi tak çıkar naptın kablolar mı temassızlık yapıyor. İlk defa masaya vurupta pcsi donanı duyuyorum ahahaha :D

benimde pc masanın üstünde masayı vurunca bişey olmuyor ?
m2 ssd:longline 256 gb

ssd olduğu için olabilir. harddiskler mekanıktır bu yüzden sarsıntıya hassastırlar.
3 ay önce sağlam hdd yi düşürdüm bozuldu hemen azcık mesafeden. ssd olsa bozulmazdı.

Geri