amazondan alışveriş yapmak

Reaksiyon skoru
6
Dün 1658dolara ( vergi dahil) laptop siparişi verdim fakat ödeme onaylanmadı bankayı aradığımda riskli görüldüğü için onay verilmedi dediler. Bu tarz bir şey yaşayan var mı acaba?

Dün 1658dolara ( vergi dahil) laptop siparişi verdim fakat ödeme onaylanmadı bankayı aradığımda riskli görüldüğü için onay verilmedi dediler. Bu tarz bir şey yaşayan var mı acaba?
dur
satıcı amazon mu değilmi eğer değilse kesinlikle alma gümrük içi vergi ödeme ihtimalin yok banka saçmalamaktan başka bir şey yapmamış tekrar sipariş ver yine onaylamazlarsa bankayı ara şuna izin verin yoksa 🤬🤬🤬🤬

banka banggood da da aynı şeyi yapmış dı güvensiz diye ama sonunda alabildim ürünü

Kartın yurt dısına acıkmı
bilmiyorum onu ama aradığımda riskli yerine kartınız kapalı demez miydi yine de araştırayım. Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dur
satıcı amazon mu değilmi eğer değilse kesinlikle alma gümrük içi vergi ödeme ihtimalin yok banka saçmalamaktan başka bir şey yapmamış tekrar sipariş ver yine onaylamazlarsa bankayı ara şuna izin verin yoksa 🤬🤬🤬🤬
satıcı amazon. dikkat ediyorum ona yarın tekrar arayacağım bakalım

nasıl aldın onuda açıklarsan
ablam almışdı kod gelmiyordu bankayı aradık sizin yaşadığınız olayın aynısı yaşandı sonra operötörü aradık düzeltti sonra kod geldi

kart yurt dışı alışverişine açıksa banka saçmalamış baya

amazonda 3d secure yok ondan dolayı riskli demişler
tr dekine demiyorlar ama

kart yurt dışı alışverişine açıksa banka saçmalamış baya

tr dekine demiyorlar ama
ben trden de alışveriş yapamamıştım
bankayı aradığımda "3d secure olmadığından dolayı banka riskli olarak görmüş ve işleminiz engellenmiş" demişti.

Geri