goldenporo
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Dün 1658dolara ( vergi dahil) laptop siparişi verdim fakat ödeme onaylanmadı bankayı aradığımda riskli görüldüğü için onay verilmedi dediler. Bu tarz bir şey yaşayan var mı acaba?
Risk mi ? HAHAHhahah Jeff abim hepsinden güvenilir.bankayı aradığımda riskli görüldüğü için onay verilmedi dediler.
olayı çözemedim şaka gibi onay verebiliyor muyum diyorum. bizlik bir şey yok amazona sorun başka ödeme yöntemi ile yapın diyor.Risk mi ? HAHAHhahah Jeff abim hepsinden güvenilir.
durDün 1658dolara ( vergi dahil) laptop siparişi verdim fakat ödeme onaylanmadı bankayı aradığımda riskli görüldüğü için onay verilmedi dediler. Bu tarz bir şey yaşayan var mı acaba?
nasıl aldın onuda açıklarsanbanka banggood da da aynı şeyi yapmış dı güvensiz diye ama sonunda alabildim ürünü
bilmiyorum onu ama aradığımda riskli yerine kartınız kapalı demez miydi yine de araştırayım. TeşekkürlerKartın yurt dısına acıkmı
satıcı amazon. dikkat ediyorum ona yarın tekrar arayacağım bakalımdur
satıcı amazon mu değilmi eğer değilse kesinlikle alma gümrük içi vergi ödeme ihtimalin yok banka saçmalamaktan başka bir şey yapmamış tekrar sipariş ver yine onaylamazlarsa bankayı ara şuna izin verin yoksa![]()
ablam almışdı kod gelmiyordu bankayı aradık sizin yaşadığınız olayın aynısı yaşandı sonra operötörü aradık düzeltti sonra kod geldinasıl aldın onuda açıklarsan
kart yurt dışı alışverişine açıksa banka saçmalamış bayaDün 1658dolara ( vergi dahil) laptop siparişi verdim fakat ödeme onaylanmadı bankayı aradığımda riskli görüldüğü için onay verilmedi dediler. Bu tarz bir şey yaşayan var mı acaba?
tr dekine demiyorlar amaamazonda 3d secure yok ondan dolayı riskli demişler
bir yolu var mı peki çözmenin?amazonda 3d secure yok ondan dolayı riskli demişler
yarın arayacağım tekrar teşekkürlerablam almışdı kod gelmiyordu bankayı aradık sizin yaşadığınız olayın aynısı yaşandı sonra operötörü aradık düzeltti sonra kod geldi
ben trden de alışveriş yapamamıştımkart yurt dışı alışverişine açıksa banka saçmalamış baya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tr dekine demiyorlar ama