Ben kablonet 100 güldüren.Umarım.
Türksat kullanıyorum.
Valla benim internet 25 - 50 arasında gidiyor geliyor.Bizim buralarda yok ki 100..
Alsam etsem 60-65. Ondan 50 kullanıyorum.
Valla orasını sen bilecen.
İsmin yaratıcılığı peki?Ben kablonet 100 güldüren.
türksat diyince aklıma türknet geldi beynim donuk ya şuan sen yazınca ayuktum.Aynı internet, aynı paket.
O tarzda oyun seviyorsanız biraz da keşif ruhunuz varsa oldukça değer.Yüklemeye değer mi ?
Dediği gibi video izleyip bakabilirsiniz.Videolarını izleyip kararı siz verin.
Bence indirilebilir.
25-50 arası da baya bi uçurum sayılır.Valla benim internet 25 - 50 arasında gidiyor geliyor.
Ve işin ilginç yanı evet birbirine yakın sayılar değil resmen biri diğerinin iki katı .
Şöyle oluyor, bazen speedtestte 25 alıyorum, bazen Adana serverından hız testi yapınca 50 veriyor.
E tabi ben de Adana'ya inanmak istiyorum tabi. Diyolar ya "Adanalıyık Allah'ın adamıyık!" harbi öyleler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İsmin yaratıcılığı peki?
Bende de Superonline var işin garibi paket zaten 25MbpsO tarzda oyun seviyorsanız biraz da keşif ruhunuz varsa oldukça değer.
Dediği gibi video izleyip bakabilirsiniz.
25-50 arası da baya bi uçurum sayılır.
Kablolalarda falan sıkıntı olmasın?
Olduğum ilçe de Superonline'a geçtiğimden beri dalgalanma bile olmuyor, kabloyu da kendim çektim.
47-48 sürekli. 46 olmuyor yani öyle diyim. Bazen artıyo 50-51-55 falan. O kısmı dert etmiyorum tabi.
Huh. O epey değişikmiş yahu!Bende de Superonline var işin garibi paket zaten 25Mbps
Allah'ın adamları arada 25 de üstüne koyuyolar
Test sonucu yanlıştır yüksek ihtimal ama ben kendimi mutlu etmek için Allah'ın adamı olduklarındandır diyorumHuh. O epey değişikmiş yahu!
Ben 50'de 55 falan görüyorum ama sizin ki bir ayrı farklı.
Bir ayrıcalık var burada.
Yada test sonucu yanlış çıkıyor.
Test sonucu yanlış olsun diye ilk kez burda dua edeceğiz heralde.Test sonucu yanlıştır yüksek ihtimal ama ben kendimi mutlu etmek için Allah'ın adamı olduklarındandır diyorum