The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 42,259
Tarantula besleyen bir arkadaş var mı? Varsa bana beslerken nelere dikkat edilmeli anlatabilir mi?
Forumda en fazla kedi köpek besleyen var. Bakalım aramızdan potansiyel Elraen çıkacak mı?Tarantula besleyen bir arkadaş var mı? Varsa bana beslerken nelere dikkat edilmeli anlatabilir mi?
onları izledim tarantulaya olan sevgim oradan kabardı zatenTuğkan abiden izle direk bir sürü videosu var tarantulalar ile ilgili
en uysal denilen türden istiyorum ama nereden alabilirim bilmiyorumdikkat et sokmasın sokarsa acır
aynen her tür ninja olarak yetiştiriliyor zaten. sana dokunmasın dokunursa anında ruhuna el fatiha.abi ben korkuyorum yüzüne atlarsa bide ayy
ya gece gelip kulağına üflerse?aynen her tür ninja olarak yetiştiriliyor zaten. sana dokunmasın dokunursa anında ruhuna el fatiha.
bir şey olmaz sen onu korkutmadığın zaman. tarantulanın karakterine de bağlıdır bu durum. Ufak bir hareketinde bombalama yapar veya ısırır. Ama sakin ise zarar vermesi daha zordur.
kedi gibi salınmıyor zaten. kutuda veya bir teraryumu varsa orada kalır.ya gece gelip kulağına üflerse?
Korkmuyomusun ya? Evde aslan beslerim tarantula beslemem.kedi gibi salınmıyor zaten. kutuda veya bir teraryumu varsa orada kalır.
Evde gezmesi biraz tehlikeli. Yüksek bir yerden atlarsa bu onun için ölümcül olabilir.
korkuyordum korkmuyorum artık. Karınca Çiftliğim kanalı sağolsun tarantulaları sevdirtti bana. Bende beslemek isterdim ama türkiyede beslemek yasakmış.Korkmuyomusun ya? Evde aslan beslerim tarantula beslemem.