Telefonda 24 saatte 1, 1 tuşa basarak bitcoin kazanmak

hakanoncul9

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,116
Bugün arkadaşımdan öğrendim, Telegram botu kullanarak bitcoin kazandığını söyledi. Sadece 24 saatte bir botu tetikleyip yeni ulaştığı değeri görmek gerekiyormuş. Bunu duyan ya da uygulayan var mı? Arkadaşının para çektiğini söyledi. Taş atcam kolum mu yorulcak diye ben de bi başlattım. Bi zararı olur mu sizce?

Bugün arkadaşımdan öğrendim, Telegram botu kullanarak bitcoin kazandığını söyledi. Sadece 24 saatte bir botu tetikleyip yeni ulaştığı değeri görmek gerekiyormuş. Bunu duyan ya da uygulayan var mı? Arkadaşının para çektiğini söyledi. Taş atcam kolum mu yorulcak diye ben de bi başlattım. Bi zararı olur mu sizce?
Telefona bi zararı olmaz herhalde ama ne kadar işe yarar veya doğrumudur orasını bilemem.

Bence palavra ama bilgin arkadaşlar daha iyi bilir.
@baltazar aşko sen ne düşünüyosun

Telefona bi zararı olmaz herhalde ama ne kadar işe yarar veya doğrumudur orasını bilemem.
Ayda 3 bin tl civarı bitcoin getiriyor. Hiç inandırıcı gelmedi bana fakat arkadaşı çekmiş. Kendisi çekerse güncellerim size de öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence palavra ama bilgin arkadaşlar daha iyi bilir.
@baltazar aşko sen ne düşünüyosun
merak ediyorum düşüncelerinizi

Ayda 3 bin TL civarı bitcoin getiriyor. Hiç inandırıcı gelmedi bana fakat arkadaşı çekmiş. Kendisi çekerse güncellerim size de öneririm.
Eğer gerçekten işe yarıyorsa baya iyi ama 3 bin tl pek inandırıcı gelmedi bana.

Ayda 3 bin TL civarı bitcoin getiriyor. Hiç inandırıcı gelmedi bana fakat arkadaşı çekmiş. Kendisi çekerse güncellerim size de öneririm.

merak ediyorum düşüncelerinizi
Böyle bir şey varsa söyle evde ki 4 cihazı bağlayacağım.

Eğer gerçekten işe yarıyorsa baya iyi ama 3 bin TL pek inandırıcı gelmedi bana.
bana da gelmedi ama deniyorum ve şuan kazıyor mesela. Gelişmeleri haber edeceğim size de. Başka yapan var mı cok merak ettim.

Böyle bir şey varsa söyle evde ki 4 cihazı bağlayacağım.
aynı düşünüyorum

bi tık kolpa gibi

Ise yaramiyo kardesim bi benzerini denedim 0.01 de odeme yapiyorlardi sozde odeme istedim vermedi onun yerine key gibi birsey verdi hepsi scam yani telegram botlarin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,650
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi
Geri