Telefonda 24 saatte 1, 1 tuşa basarak bitcoin kazanmak

Ben bunu denemedim ama az önce 'neymiş bu diye' YouTube'dan benzer içeriklere baktım. Genel mantık şöyle. Telegram botu sana bir link veriyor X saniye bu link açık kalacak diyor. Sonrada ödül olarak 0.000X miktar bir ödül veriyor.

Geçen yıllarda başıma gelen bir olaydan bahsetmek istiyorum. Telefonumun tarayıcısından kısa bir linke tıklamıştım, nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde 20 Liram uçup gitmişti. Telefondan yaparsanız belki böyle bir şey başınıza gelebilir, dikkatli olun.
Bilgisayardan yaparsanız mutlaka güncel bir antivirüs programı kullanmaya özen gösterin.

Bugün arkadaşımdan öğrendim, Telegram botu kullanarak bitcoin kazandığını söyledi. Sadece 24 saatte bir botu tetikleyip yeni ulaştığı değeri görmek gerekiyormuş. Bunu duyan ya da uygulayan var mı? Arkadaşının para çektiğini söyledi. Taş atcam kolum mu yorulcak diye ben de bi başlattım. Bi zararı olur mu sizce?
Bu a güvenemedim arkadaşlarım yapıyor 2 yılda 1 btc oluyormuş sürekli yaparsan ama nasıl çekeceğiz fln bilgim yok.

Ben bunu denemedim ama az önce 'neymiş bu diye' YouTube'dan benzer içeriklere baktım. Genel mantık şöyle. Telegram botu sana bir link veriyor X saniye bu link açık kalacak diyor. Sonrada ödül olarak 0.000X miktar bir ödül veriyor.

Geçen yıllarda başıma gelen bir olaydan bahsetmek istiyorum. Telefonumun tarayıcısından kısa bir linke tıklamıştım, nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde 20 Liram uçup gitmişti. Telefondan yaparsanız belki böyle bir şey başınıza gelebilir, dikkatli olun.
Bilgisayardan yaparsanız mutlaka güncel bir antivirüs programı kullanmaya özen gösterin.
bu öyle değil ya açık kalmıyo

Ayda 3 bin TL civarı bitcoin getiriyor. Hiç inandırıcı gelmedi bana fakat arkadaşı çekmiş. Kendisi çekerse güncellerim size de öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

merak ediyorum düşüncelerinizi
3k parayı kim kaybetmişte oturduğumuz yerden bulacağız :D
Hiç sanmıyorum.

Bu a güvenemedim arkadaşlarım yapıyor 2 yılda 1 btc oluyormuş sürekli yaparsan ama nasıl çekeceğiz fln bilgim yok.
hesap açıyosun bi süre sonra atıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar kazım kızı 15 TH/s yazıyor. Bugün öğlenden itibaren kazdıgı bitcoin : 0.00004740

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,459
Üyeler
185,734
Son üye
samerevin
Geri