harunpkbyk
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
pollux 3t 10 bu ekran kartıyla alınır mı
düz 1650 berbat bir kart. 100 lira fazla verin stok bekleyip 1650s alınpollux 3t 10 bu ekran kartıyla alınır mı
100 lira daha fazlaya bana 1650süperli sistem bulur musun?düz 1650 berbat bir kart. 100 lira fazla verin stok bekleyip 1650s alın
gamegaraj sitesinde direk +100 lira dostum farkı pollux 3t 10 üzerinde.Alınabilir fiyatı bu döneme göre uygun.
Normalde 1650 alınmaz derdim fakat stok sıkıntısında fiyatlar tavan yapmış durumda o yüzden 4.3k bütçeye çok güzel sistem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
100 lira daha fazlaya bana 1650süperli sistem bulur musun?
Siteye girip seçer misin o ekran kartını?gamegaraj sitesinde direk +100 lira dostum farkı pollux 3t 10 üzerinde.
kanka stok olmadığı için fiyat öyle stok gelince artıcak fiyatgamegaraj sitesinde direk +100 lira dostum farkı pollux 3t 10 üzerinde.
yoksa neden süper varken düz gtx 1650 alayım. beklerim gelmesiniSiteye girip seçer misin o ekran kartını?
arkadaşın attığı sistem üzerinden seçiyorum zaten bahsettiğim fiyat oynuyor.Siteye girip seçer misin o ekran kartını?
ki 2 ekran kartı arasında 10 dolar fiyat farkı olması zaten cabası.Siteye girip seçer misin o ekran kartını?
kanka fiyat zamlı fiyat olarak oynamıyor eski fiyata göre oynuyor. Donanım arşivi kendi hikayesinde paylaşmıştı hatta zamlandığınıarkadaşın attığı sistem üzerinden seçiyorum zaten bahsettiğim fiyat oynuyor.
Dostum stok yok stok.arkadaşın attığı sistem üzerinden seçiyorum zaten bahsettiğim fiyat oynuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ki 2 ekran kartı arasında 10 dolar fiyat farkı olması zaten cabası.
Yok zaten bilinmeyen bir şey değil ama 200-250 lirada oynasa bile 2 kart arasaında stok geldiğinde dağlar kadar fark var 2 kart arasında.Dostum stok yok stok.
Ekran kartını seçtiğin zaman ''stok yok'' yazısını göreceksin.
keşke 200-250 lira oynasa eski fiyatla şimdiki fiyat farkını bilmiyorsunYok zaten bilinmeyen bir şey değil ama 200-250 lirada oynasa bile 2 kart arasaında stok geldiğinde dağlar kadar fark var 2 kart arasında.
doğru söylüyorsun beklemek mantıklı fiyatlar düşebilirBence bu dönemde ekran kartı ve hazır sistem alınmamalı. Özellikle bütçe kısıtlı ise. Zorunlu ihtiyaç olmadığı sürece cebinizden fazla fazla para çıkacağı düşünülürse bütçe kısıtlı iken beklemenizi tavsiye ederim. Ekran kartı piyasasının düzelmesi biraz da mining için ekran kartı satın alanlara bağlı, yani kripto paraların değeri düşerse piyasa düzelir. Ne zaman olur bu belli değil tabii.