inno3d gtx 1650 twin ×2 oc iyi bi ekran kartı mı

Bir yerde fan sesli diyeni duymuştum, palit dual daha alınası bence

Alınabilir fiyatı bu döneme göre uygun.
Normalde 1650 alınmaz derdim fakat stok sıkıntısında fiyatlar tavan yapmış durumda o yüzden 4.3k bütçeye çok güzel sistem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

düz 1650 berbat bir kart. 100 lira fazla verin stok bekleyip 1650s alın
100 lira daha fazlaya bana 1650süperli sistem bulur musun?

Alınabilir fiyatı bu döneme göre uygun.
Normalde 1650 alınmaz derdim fakat stok sıkıntısında fiyatlar tavan yapmış durumda o yüzden 4.3k bütçeye çok güzel sistem.

100 lira daha fazlaya bana 1650süperli sistem bulur musun?
gamegaraj sitesinde direk +100 lira dostum farkı pollux 3t 10 üzerinde.

arkadaşın attığı sistem üzerinden seçiyorum zaten bahsettiğim fiyat oynuyor.

ki 2 ekran kartı arasında 10 dolar fiyat farkı olması zaten cabası.
Dostum stok yok stok.
Ekran kartını seçtiğin zaman ''stok yok'' yazısını göreceksin.
Stok gelince o fiyat kalmayacak.

Dostum stok yok stok.
Ekran kartını seçtiğin zaman ''stok yok'' yazısını göreceksin.
Yok zaten bilinmeyen bir şey değil ama 200-250 lirada oynasa bile 2 kart arasaında stok geldiğinde dağlar kadar fark var 2 kart arasında.

Martta stokların toparlanacağı çoğu bilir kişi tarafından öngörülen bir şey 20-25 gün beklememek için fevri işler yapmanın anlamı yok çok acelesi yok ise.

Bence bu dönemde ekran kartı ve hazır sistem alınmamalı. Özellikle bütçe kısıtlı ise. Zorunlu ihtiyaç olmadığı sürece cebinizden fazla fazla para çıkacağı düşünülürse bütçe kısıtlı iken beklemenizi tavsiye ederim. Ekran kartı piyasasının düzelmesi biraz da mining için ekran kartı satın alanlara bağlı, yani kripto paraların değeri düşerse piyasa düzelir. Ne zaman olur bu belli değil tabii.

Yok zaten bilinmeyen bir şey değil ama 200-250 lirada oynasa bile 2 kart arasaında stok geldiğinde dağlar kadar fark var 2 kart arasında.
keşke 200-250 lira oynasa eski fiyatla şimdiki fiyat farkını bilmiyorsun

Bence bu dönemde ekran kartı ve hazır sistem alınmamalı. Özellikle bütçe kısıtlı ise. Zorunlu ihtiyaç olmadığı sürece cebinizden fazla fazla para çıkacağı düşünülürse bütçe kısıtlı iken beklemenizi tavsiye ederim. Ekran kartı piyasasının düzelmesi biraz da mining için ekran kartı satın alanlara bağlı, yani kripto paraların değeri düşerse piyasa düzelir. Ne zaman olur bu belli değil tabii.
doğru söylüyorsun beklemek mantıklı fiyatlar düşebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,080
Üyeler
186,572
Son üye
Allahsız Buğra
Geri