10 günde tüm sınavlardan 80+ alınır mı ?

Batuw

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,114
Arkadaşlar ben lgsde 6.45 lik dilme girdim ve bir Anadolu lisesine yerleştim bu güne kadar uzaktan eğitimde hiç ders dinlemedim ve ben yayın yapıyorum ort 30 fln izleniyorum eğer ki sınavlardan 80+ almassam ailem pcye el koyucaklarmis ne yapmam lazım sizce olur mu ?

Arkadaşlar ben lgsde 6.45 lik dilme girdim ve bir Anadolu lisesine yerleştim bu güne kadar uzaktan eğitimde hiç ders dinlemedim ve ben yayın yapıyorum ort 30 fln izleniyorum eğer ki sınavlardan 80+ almassam ailem pcye el koyucaklarmis ne yapmam lazım sizce olur mu ?
Zor, konularınız çok birikti çünkü.

Sözel 8'de şuan çok zor değil. Sözele 5-6 saat çalışsan önceki sınavdan günlerde yeter diye düşünüyorum. Takipçilerine de sınavlarım var dersen iyi karşılayacaklarına eminim.

Sözel 8'de şuan çok zor değil. Sözele 5-6 saat çalışsan önceki sınavdan günlerde yeter diye düşünüyorum. Takipçilerine de sınavlarım var dersen iyi karşılayacaklarına eminim.
9. Sınıfa gidiyordum :(

9. sınıf baya zor bence ortaokulda notlarım iyi olmasına rağmen 9'da baya kötüydü ki uzaktan eğitim bide , baya zor

Çalış!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasım ayına kadar.
Çalışmaya her karar verdigimde elim discorda gidiyor acaba ne konusuyolar diye yada instagrama engel olamıyorum

Kasım’a kadar olan konulardı sadece sanırım, mümkün olabilir bence. Biraz senin anlama yeteneğin ve isteğine bağlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,754
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri