Yardıma İhtiyacı Olan Kişilere Ulaşamıyorum!

Haa şuan onu bende anladım. 😂😂 Kusura bakmayın yanlışlık oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adam araştırmak istemiyor açıyor bir konu hemen soruyor. Halbuki araştırsa daha önceden 100 tane konu açılmış.
Hiç sorma ya.

Her sayfada 1 incehesap görmeye devamm.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera
Değerli arkadaşlar özelden o kadar fazla aciliyeti olmayan mesaj alıyorum ki gerçekten yardıma ihtiyacı olan bir sürü arkadaşı göremiyorum bile. Bakın tam 815 adet okunmamış mesajım var acil olmayan konular için bana yazmayın iki dakikada Google'dan veya forumumuzdan bunları araştırarak bulabilirsiniz. Çünkü gerçekten acil yardıma ihtiyacı olan bir sürü adamı bu şekilde kaçırdım. Okunması imkansız sayıda boş gereksiz mesaj var. Tekrar rica ediyorum lütfen aciliyeti olmayan konularda bana mesaj atarak yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimin bana ulaşmasını engellemeyin. Teşekkürler

Alıntıyı görüntüle

Abdullah abi bu forumun şöyle kötülüğü var konuyu açtın 2 dk içinde cevap geldi yada gelmedi ondan sonra hemen gidiyo neden yeni konu açıyolar onun yerine sayfa sayfa olsa gezsek sayfalarda istediğimiz konuya yardımcı olabiliriz şuanki sistem kötü

Abdullah abi bu forumun şöyle kötülüğü var konuyu açtın 2 dk içinde cevap geldi yada gelmedi ondan sonra hemen gidiyo neden yeni konu açıyolar onun yerine sayfa sayfa olsa gezsek sayfalarda istediğimiz konuya yardımcı olabiliriz şuanki sistem kötü
Yeni konu açmayalım diye kimse görmez ise şöyle bir kısım var ordan yükselte basıyoruz konu ana sayfaya düşüyor tekrar.
yükselt..webp

Yeni konu açmayalım diye kimse görmez ise şöyle bir kısım var ordan yükselte basıyoruz konu ana sayfaya düşüyor tekrar.Alıntıyı görüntüle
biliyorum ama neyse böylede güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değerlendirmeler çoktan yapıldı maalesef alımları kapattım
mehmet abi şu mesaj birleştirildi bildirimini kaldırma ihtimaliniz varmı bence çok gereksiz sinir bozucu oluyo bazen

Abi açtığımız konuyu kimse hitlememiş konuma ulaşamıyorum bu da bir sorun bence

Değerli arkadaşlar özelden o kadar fazla aciliyeti olmayan mesaj alıyorum ki gerçekten yardıma ihtiyacı olan bir sürü arkadaşı göremiyorum bile. Bakın tam 815 adet okunmamış mesajım var acil olmayan konular için bana yazmayın iki dakikada Google'dan veya forumumuzdan bunları araştırarak bulabilirsiniz. Çünkü gerçekten acil yardıma ihtiyacı olan bir sürü adamı bu şekilde kaçırdım. Okunması imkansız sayıda boş gereksiz mesaj var. Tekrar rica ediyorum lütfen aciliyeti olmayan konularda bana mesaj atarak yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimin bana ulaşmasını engellemeyin. Teşekkürler

Alıntıyı görüntüle
Youtube da yazmıştım bekliyorum Abdullah Bey

Geri