System32
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 396
Her oyunda %100 olacak diye bir şey yok. Önemli olan işlemci kullanımı ekran kartını geçmemesi.Selamlar TruckersMP Oynuyorum Duisburg calais yolunda kalabalık 40fps fakat gpu kullanımı %60 yani bunun %99 %100 olmasi gerekmiyormu ?
Islemci sicakliğı 51 islemcim isinmaz max 58 gordum gpu 66 65 derece ama fps 40 gpu kullanimi %60 kullanim 40 fps %99 olmasi gerekmezmiHer oyunda %100 olacak diye bir şey yok. Önemli olan işlemci kullanımı ekran kartını geçmemesi.
Sen şimdi bana oyun içindeyken sıcaklık, fps, kullanım değerlerinin hepsini at. Hangi ayarlarda olduğunuda söyle.
Gta 5’in var mı? Ya da başka bir popüler oyun? Var ise onunla test eder misin?Islemci sicakliğı 51 islemcim isinmaz max 58 gordum gpu 66 65 derece ama fps 40 gpu kullanimi %60 kullanim 40 fps %99 olmasi gerekmezmi
Tamam. Gta 5 oynarken ayarları medium yap ve ekran görüntüsü at.GTA V'de aynı şekilde zaten.
Veya ayarları yükseltebilirsin.İşlemci kullanımı GPU kullanımından yüksekse darboğaz vardır ve ya OC yapmalısın CPU ya veya yeni CPU almalısın.
Sorun burda değil sorun örnek ; 40 fps veriyor ama gpu kullanimi %60 daha cok fps vermesi icin %99 olmasi gerekmezmiTamam. Gta 5 oynarken ayarları medium yap ve ekran görüntüsü at.
PC'ye anca geçebildim.Sorun burda değil sorun örnek ; 40 fps veriyor ama gpu kullanimi %60 daha cok fps vermesi icin %99 olmasi gerekmezmi