El capitan Kasasını değiştirme

GarrysCan

80+
Reaksiyon skoru
159
El capitanın kasasını
Frisby FC-9235G 650W 80+ ATX Kasa
ile değiştirmek istiyorum arkadaşlar hem 100 tl daha ucuz hem Güç kaynağı daha ileriye dönük olur soğutması bi tık daha az gibi ön panelde delikleri yok sadece farkı bu ön panelin yan panel ile birleştiği yerlerde 2 yanda küçük boşluklar var ön tarafdaki fanlar oradan alıryor sanırsam havayı.1 haftadır fiyatı artmıyordu şimdi Bir gecede fiyatı 300Tl arttı ben Cuma gaming gecesi alacağım yani yarın gece saat 22.00 da yarına kadar bi tık daha fiyatı artabilir veya artmassa bile planım bu kadar pahalanması değildi. 105tl daha ucuz oldugu için o kasayı istiyorum bi görüşlerinizi yazar mısınız soğutması okadarda üzeceğini sanmıyorum ayrıca power supply i ileriye dönük olur.

El capitanın kasasını
ile değiştirmek istiyorum arkadaşlar hem 100 TL daha ucuz hem Güç kaynağı daha ileriye dönük olur soğutması bi tık daha az gibi ön panelde delikleri yok sadece farkı bu ön panelin yan panel ile birleştiği yerlerde 2 yanda küçük boşluklar var ön tarafdaki fanlar oradan alıryor sanırsam havayı.1 haftadır fiyatı artmıyordu şimdi Bir gecede fiyatı 300Tl arttı ben Cuma gaming gecesi alacağım yani yarın gece saat 22.00 da yarına kadar bi tık daha fiyatı artabilir veya artmassa bile planım bu kadar pahalanması değildi. 105tl daha ucuz oldugu için o kasayı istiyorum bi görüşlerinizi yazar mısınız soğutması okadarda üzeceğini sanmıyorum ayrıca power supply i ileriye dönük olur.
Ben de aldım aynı pc yi ben de yükselttim dediğin modele pc darboğaz olmasın dediğin gibi ileriye dönük olsun diye

Frisby kasa alınmaz internette frisby kasaları ve psu ları ile ilgili araştırma yaparsan görürsün.

El capitanın kasasını
ile değiştirmek istiyorum arkadaşlar hem 100 TL daha ucuz hem Güç kaynağı daha ileriye dönük olur soğutması bi tık daha az gibi ön panelde delikleri yok sadece farkı bu ön panelin yan panel ile birleştiği yerlerde 2 yanda küçük boşluklar var ön tarafdaki fanlar oradan alıryor sanırsam havayı.1 haftadır fiyatı artmıyordu şimdi Bir gecede fiyatı 300Tl arttı ben Cuma gaming gecesi alacağım yani yarın gece saat 22.00 da yarına kadar bi tık daha fiyatı artabilir veya artmassa bile planım bu kadar pahalanması değildi. 105tl daha ucuz oldugu için o kasayı istiyorum bi görüşlerinizi yazar mısınız soğutması okadarda üzeceğini sanmıyorum ayrıca power supply i ileriye dönük olur.
Corsair daha kalitelidir Frisby'e göre.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 sindede 80+ sertifikası var daha da açsaymışsın keşke
Her +80 sertifikası olana inanma.Rampage'de de +80 var ancak Psu'ları berbat.

Hypnotic 2680 siparişi veririken Corsair Spec 05 kasayı 650w PSU ve 150₺ daha ucuz diye frisby kasa ile değiştirdim sonuç olarak uçak motoru gibi gürültülü çalışan bir PSU ve şuan çöpte olan bir kasa elde ettim frisby pişmanlıktır bulaşmayın sadece gösterişden ibaret bir marka kaliteden eser yok ayrıca bilgisayar ısındığı zaman etrafa yayılan adeta ciğer yakan bir plastik kokusuda cabasıydı.

Hypnotic 2680 siparişi veririken Corsair Spec 05 kasayı 650w PSU ve 150₺ daha ucuz diye frisby kasa ile değiştirdim sonuç olarak uçak motoru gibi gürültülü çalışan bir PSU ve şuan çöpte olan bir kasa elde ettim frisby pişmanlıktır bulaşmayın sadece gösterişden ibaret bir marka kaliteden eser yok ayrıca bilgisayar ısındığı zaman etrafa yayılan adeta ciğer yakan bir plastik kokusuda cabasıydı.
hayda usta g.o diliyolarum ozaman hiç bulaşmıyorum ben kasa 300tl pahalanınca öyle yapayım demiştim. Yinede alternatiflerine göre ucuz yarın gaming gecesi var yaparlar bişeyler heralde alıyorum ozaman şuanki kendi kasasıyla. teşekkür ederim size. Fiyatı 300 tl yukarı çıkmasa 370 tl ye sıvı soğutma alacaktım fakat uçtu stok soğutucuyla oynayacağım artık.

hayda usta g.o diliyolarum ozaman hiç bulaşmıyorum ben kasa 300tl pahalanınca öyle yapayım demiştim. Yinede alternatiflerine göre ucuz yarın gaming gecesi var yaparlar bişeyler heralde alıyorum ozaman şuanki kendi kasasıyla. teşekkür ederim size. Fiyatı 300 TL yukarı çıkmasa 370 TL ye sıvı soğutma alacaktım fakat uçtu stok soğutucuyla oynayacağım artık.
300 tl farka değer Corsair kasa almak Frisby kasaları cidden çok kalitesiz psu larıda keza öyle.

Bir el capitanlı olarak bence PSU dan çok ısı problemine odaklan. Yeni PSU almak soğutma problemini çözmekten daha ucuz olabilir. Çünkü ısınıyor sistem 😜
yukarıda dediğim gibi fiyat 300tl uçmasaydı dün, yarın 390 tl ye sıvı soğutma ekleyip alacaktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir el capitanlı olarak bence PSU dan çok ısı problemine odaklan. Yeni PSU almak soğutma problemini çözmekten daha ucuz olabilir. Çünkü ısınıyor sistem 😜
ayriyeten ısınması ne kadar üzer ki beni her türlü iyi bir sistem değil mi kasasıda iyi zannımca onünde delikler fln var :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,311
Üyeler
189,429
Son üye
ismail124
Geri