Yardım SSD ısınması

Reaksiyon skoru
98
arkadaşlar bundan önce açtığım konuda fps drop yediğimi söylemiştim sorunun rx 5700den olduğunu sanıyordum ama yanılıyormuşum sorun ssd denmiş ssd boşta bile 60 dereceleri görüyor çünkü
adata su630 bu ssd kronik sorunluymuş sanırsam peki bu ssdnin sıcaklığını düşürmem için bir şey yapabilirmiyim yoksa düşüremizmiyim yardım ederseniz sevinirim birde yeni ssd alınca bu ssd yine oyunlara kötü etki eder mi? sıcaklık yönünden diğer ssdyide zor duruma sokarmı yardımlarıız için teşekkürler

arkadaşlar bundan önce açtığım konuda fps drop yediğimi söylemiştim sorunun rx 5700den olduğunu sanıyordum ama yanılıyormuşum sorun SSD denmiş SSD boşta bile 60 dereceleri görüyor çünkü
adata su630 bu SSD kronik sorunluymuş sanırsam peki bu ssdnin sıcaklığını düşürmem için bir şey yapabilirmiyim yoksa düşüremizmiyim yardım ederseniz sevinirim birde yeni SSD alınca bu SSD yine oyunlara kötü etki eder mi? sıcaklık yönünden diğer ssdyide zor duruma sokarmı yardımlarıız için teşekkürler
sağlık durumu nedir ? adatasu630 bu yüzden önermiyoruz

ssd kasanın ön fanın oraya koyun sıcaklığı bi nebze azalır

arkadaşlar bundan önce açtığım konuda fps drop yediğimi söylemiştim sorunun rx 5700den olduğunu sanıyordum ama yanılıyormuşum sorun SSD denmiş SSD boşta bile 60 dereceleri görüyor çünkü
adata su630 bu SSD kronik sorunluymuş sanırsam peki bu ssdnin sıcaklığını düşürmem için bir şey yapabilirmiyim yoksa düşüremizmiyim yardım ederseniz sevinirim birde yeni SSD alınca bu SSD yine oyunlara kötü etki eder mi? sıcaklık yönünden diğer ssdyide zor duruma sokarmı yardımlarıız için teşekkürler
Almadan önce keşke biraz araştırsaydın. Gerçi benim de başıma geldi aynı durum.

neyse teşekkür ederim peki yeni SSD alınca bu ssdyi sadece depolama amaçlı olarak kullanabilirmiyim
Kullanabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunlar dışında başka bir SSD tercih edin.

Kullanabilirsiniz.

Bunlar dışında başka bir SSD tercih edin.
teşekkür ederim bende haftalardır sorunun ekran kartından dolayı olduğunu sanıyordum ama artık ssdden olduğuna eminiz yardımın için teşekkür ederim bu arada sanırım samsung 860 evo serisi ssd tercih edeceğim sıkıntısız olduğunu duydum

teşekkür ederim bende haftalardır sorunun ekran kartından dolayı olduğunu sanıyordum ama artık ssdden olduğuna eminiz yardımın için teşekkür ederim bu arada sanırım samsung 860 evo serisi SSD tercih edeceğim sıkıntısız olduğunu duydum
sorunun ssdden olduğu aşikar çünkü her oyunda değil bazı oyunlarda oluyor ve sanırım kronik sorunlu ssdler de bazı oyunlarda sıkıntı yaratabiliyormuş

Geri