Yardım Xiaomi redmi note 9 kasıyor fena

Reaksiyon skoru
52
Arkadaşlar benim bu telefon neden bu kadar kasıyor çentik ayarını kapat diyenler oldu çentiği kağatıcaksam bu özelliğin ne anlamı kaldı ? Kasımda aldım kasımdan beri kasıyor varmı bi öneriniz ?

Arkadaşlar benim bu telefon neden bu kadar kasıyor çentik ayarını kapat diyenler oldu çentiği kağatıcaksam bu özelliğin ne anlamı kaldı ? Kasımda aldım kasımdan beri kasıyor varmı bi öneriniz ?
servise yolladın mı bende de vardı benzer sorun pubg de kapanıyordu kasıyordu

servise yolladın mı bende de vardı benzer sorun PUBG de kapanıyordu kasıyordu
Evet benimde aynı şekilde var instagram story vs. Nasıl düzeltiniz ben sıfırladım düzelmedi

İade edin. Edemiyorsanız da servise yollayın.

Evet benimde aynı şekilde var instagram story vs. Nasıl düzeltiniz ben sıfırladım düzelmedi
aldıgız yere gıdın kocaelı de oturdugum ıcın kocaelı turkcell bayısıne yolladım telefonu onlarda ıstanbulda servıse verdı 1 haftada elımde ıdı telefon aldıgınız magazaya verın

aldıgız yere gıdın kocaelı de oturdugum ıcın kocaelı turkcell bayısıne yolladım telefonu onlarda ıstanbulda servıse verdı 1 haftada elımde ıdı telefon aldıgınız magazaya verın
Kasımda aldım kabul ederler mi acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim kendim yapabileceğim bir çözüm vs. Yokmu

Kasımda aldım kabul ederler mi acaba

Benim kendim yapabileceğim bir çözüm vs. Yokmu
hocam aldıgınız yere gıdın sorun garantı devam da edıyor zaten

8

pardon aklım bılgısayardaydı da 4 gb ram
hocam bende 4 gb ramlisini kullanıyorum 128 gb hafızalı şuanlık sorun yok gibi yeriniz mi dolu acaba ya da hard reset attınız mı

hocam bende 4 gb ramlisini kullanıyorum 128 gb hafızalı şuanlık sorun yok gibi yeriniz mi dolu acaba ya da hard reset attınız mı
hocam usttekı mesajda belırttım aslında ama yıne soyleyım aklım bılgısayardaydı ondan 8 dedım 4 gb ram var telefonda

Anneme aldık kadın bir tek instagram whatsapp ta falan geziyor ama çok kasıyor yani oyun falanda oynamıyor sizde de böyle bit sıkıntı varmış acaba telefonla ilgili bir sorun mu daha önceden de gördüm hem forumda acaba garantiye yollasak düzelir mi?

Geri