ücretsizde var ücretlide!nedir bu geforce now?
abonelik alıp mı oyun oynanıyor? Alınmadan oynanmıyor mu? Ücretsiz oyun oynanmıyor mu geforce now da?
Yurtdışı sunucusunda çoğu oyun çok iyiydi. Cyberpunk biraz daha kötüydü ama sırıtmadı. Kendi deneyimlerim.
kısaca şöyle hocam bilgisayarın kötü internetin iyiyse geforce now içerisinde ve aynı zamanda senin kütüphanende de bulunan oyunları yüksek fps ile oynayabiliyorsunnedir bu geforce now?
abonelik alıp mı oyun oynanıyor? Alınmadan oynanmıyor mu? Ücretsiz oyun oynanmıyor mu geforce now da?
Nasıl ücretsiz olarak kullanılıyor biraz anlatır mısınız?ücretsizde var ücretlide!
Ücretsiz ve ücretli paketler var.Online İnternet Cafe gibi bana göre.Ücretsiz olanda 1 saat oyanayabiliyorsun,premium da herhangi bir sınır yok sanırsam.Oynamak istediğin oyunlara sahip olman lazım ama ayrıca her oyun yok.nedir bu geforce now?
Gecikme değil. Cyberpunk'ta pikselleşme oluyordu. Onun dışında güzeldi.benim deneyimim daha iyi hiç bir oyunda gecikme almıyorum nerdeyse
Fiberi olmayan biri doğru düzgün oynayamayacağından henüz o kadar başarılı değil. Ayrıca ücretli hesap alıp tüm oyunların açık olması güzel olurdu.Selamun Aleyküm, Sizin düşünceleriniz neler?
TÜRKİYE sunucularına gelme hakkında ne düşünüyorsunuz?
sizce Game+ projesi başarılı olacakmı?
ve deneyimleriniz neler!
Oyunun kütüphanende olması yeterliNasıl ücretsiz olarak kullanılıyor biraz anlatır mısınız?
Ayrıca oradaki oyunları indirmemiz mi lazım?
yo yo yo hatta isterseniz hiçbişey indirmeden yapabilirsiniz direk googleden!Nasıl ücretsiz olarak kullanılıyor biraz anlatır mısınız?
Ayrıca oradaki oyunları indirmemiz mi lazım?
keşke cyberpunkum olaydı xdGecikme değil. Cyberpunk'ta pikselleşme oluyordu. Onun dışında güzeldi.
Fiberi olmayan biri doğru düzgün oynayamayacağından henüz o kadar başarılı değil.