ince saç için yapılabilir saç modeli

Reaksiyon skoru
29
saçlarım çok ince hiç bir şekil almıyor anca jole sprey vs. lazım o yüzden sürekli değişik saç modelleri kestiriyorum artık sıkıldım sabit saç traşım olmadığı için kendime hiç yakıştırmamaya başladım sizlerin bu konudaki görüşü nedir? yardımcı olabilecek var mı saç modeli önerisi falan

Benim saçımda ince telli, çareyi uzatmakta buldum. Yoksa dediğiniz gibi orta uzunlukta iken şekil almıyordu.

saçlarım çok ince hiç bir şekil almıyor anca jole sprey vs. lazım o yüzden sürekli değişik saç modelleri kestiriyorum artık sıkıldım sabit saç traşım olmadığı için kendime hiç yakıştırmamaya başladım sizlerin bu konudaki görüşü nedir? yardımcı olabilecek var mı saç modeli önerisi falan
Benim de saçım ince ve dümdüz çok kötü la tarıyorum tarıyorum eski haline geri dönüyor

Abi yanları al üstü kalsın.

üstleri 3 yapıp yanları sıfır yaptırmayı düşünüyorum üstler 4-5 te olabilir yeni nesil gangsta stili yani 😂😂😂
Benim saçımda ince telli, çareyi uzatmakta buldum. Yoksa dediğiniz gibi orta uzunlukta iken şekil almıyordu.
Eğer daha küçükseniz ki olmasanız da problem yok, saçınızı dedikleri gibi 3’e vurdurmayı deneyebilirsiniz, inanamayacağınız derecede yakışabilir, uzun bırakacaksanız (ince ve narin saçlar için) düzenli bakım lazım, biraz dağınık olabilir saçlarınız ancak aşırı at yelesi gibi alakasız uzunlukta da olmamalı. Ya da bir şey daha var, kafanızın yanlarındaki ve arkasındaki saçların üst ve öndekilere kıyasla daha kısa olduğu, önünüzdeki ve üstünüzdeki saçların da iyi bir gözükece şekilde kesildiği bir model (burada biraz da kuaför/berber’in yeteneğine bağlı) yapılabilir.

1614022614495.png

Geri