Xiaomi redmi note 8 alınır mı? ?

Reaksiyon skoru
39
Xiaomi redmi note 8 alınır mı? ? birde 3 hafta önce 1650 tl iken internette şuanda en az 1900 tl sizce fiyatı düşermi?
ayrıyeten son olarak internet ile vatan gibi bayisi olan yerlerde fiyat farkı nekadar oluyor ? (taksitle alacagım )

Kullanıcısıyım memnunum.Ancak 30 dakika oyun oynarsanız(aralıksız)ısınır.
Kendi incelemem.

Xiaomi redmi note 8 alınır mı? ? birde 3 hafta önce 1650 TL iken internette şuanda en az 1900 TL sizce fiyatı düşermi?
ayrıyeten son olarak internet ile vatan gibi bayisi olan yerlerde fiyat farkı nekadar oluyor ? (taksitle alacagım )
Ben aldım memnunum 2 ay oldu vatandan almıştım indirime girince ama şanssızlık ki telefonun mikrofonu bozuk çıktı sesimi almıyor aynı zamanda babama da aldım onunki sağlam :)

Ben aldım memnunum 2 ay oldu vatandan almıştım indirime girince ama şanssızlık ki telefonun mikrofonu bozuk çıktı sesimi almıyor aynı zamanda babama da aldım onunki sağlam :)
Nasıl bozuk ses kötü mü yoksa hiç mi çıkmıyor?

64 gb olanı al akakçe den araştır 1200 - 1300 tl olması lazım ordan alabilirsin 128 gb aşırı fazla gibi sanki bu arada öneriyorum

Tavsiye ederim. Güzel telefon.
Samsung A71 i tercih edebilirsin şuan gördüğüm kadarıyla turkcellde fiyatı çok ucuz.
Ayrıca bende A50 kullanıyorum oyun oynarken fazla ısınmıyor pubg gibi güncel tutulan oyunları full oynayabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi redmi note 8 alınır mı? ? birde 3 hafta önce 1650 TL iken internette şuanda en az 1900 TL sizce fiyatı düşermi?
Teknik konularla ilgileniyorsan epey adlı siteden karşılaştırabilirsin.

sorma sahip bayıden nekadara aldın bırde alırken internette kac tl idi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,918
Üyeler
195,204
Son üye
Azad3435
Geri