- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 6,714
3-4 yıldır önerilen RAM nedense son 2-3 ayda sorunlu muhabbetine uğramış. Ne gibi bir sorunu var merak ettim. Corsair bir çip üreticisi değil, her türden çip barındırıyor içerisinde. Çipleri kalitesiz bu sebeple önermiyorum diyenler var, Samsung B-Die var çoğunda ve B-Die OC potansiyeli yüksek bir çip diye biliyorum, yabancı forumlarda CL14 ile 3200 MHz yapanları görmüştüm. Ne gibi bir çöplüğü var anlamadım. XMP modu açınca mavi ekran sorunu vs. yazan var da böyle sorunların tek sebebi RAM değil ki? RAM arızası, BIOS güncellemesi yapınca düzelen durumlar da olabiliyor, doğrudan Corsair LPX çöp kavramı sizce doğru mu?
Ben inanmıyorum böyle bir sorunun olduğuna. 2-3 kişi sorun yaşayıp ortaya LPX RAM bozuk havası yaymış gibi geliyor bana. Kendim ve 4 arkadaşımda daha bu RAM'e sahibiz ve en ufak şikayetimiz yok.
Sizin düşünceleriniz nedir bu konu hakkında?
Ben inanmıyorum böyle bir sorunun olduğuna. 2-3 kişi sorun yaşayıp ortaya LPX RAM bozuk havası yaymış gibi geliyor bana. Kendim ve 4 arkadaşımda daha bu RAM'e sahibiz ve en ufak şikayetimiz yok.
Sizin düşünceleriniz nedir bu konu hakkında?