Ekran gelmiyor(çözüldü)

Reaksiyon skoru
74
Arkadaşlar bugün bilgisayara format attım her şey güzel windows geldi güncelleştirmeleri yaptı yeniden başlattı yeniden başlattıktan sonra bilgisayar çalışıyo ekran çalışıyor ama windows açılmıyor biosa giriyo ekranda sıkıntı yok ama windows gelmiyor acaba ekran kartı driveriını indirmediğim için mi öyleyse ne yapmam gerekiyor acil yardım ederseniz sevinirim

Güvenli modda açmayı dener misin?

Güvenli modda açmayı dener misin?
Bios üzerinden güvenli modda nasıl açabilirim
Post automatically merged:

yardım lütfen tekrar format atmayı denesem düzelirmi?

Yeniden formatlamayı deniyorum şuan

Son düzenleme:
Güvenli Mod için bilgisayar açılırken F8 tuşuna basın
Bilgisayarınız kapalıysa başlatın ve açılış sırasında Windows logosunu görmeden önce F8 tuşuna basın. Kaçırmamak için birkaç kez basabilirsiniz. Eğer bir şekilde güveli moda geçemez ve Windows logosu görünüp işletim sistemi normal modda başlama sürecine girerse, oturum açma ekranına kadar bekleyin ve Windows’u yeniden başlatarak tekrar deneyin.

Bios üzerinden güvenli modda nasıl açabilirim

yardım lütfen tekrar format atmayı denesem düzelirmi?

Yeniden formatlamayı deniyorum şuan

Güvenli Mod için bilgisayar açılırken F8 tuşuna basın
Bilgisayarınız kapalıysa başlatın ve açılış sırasında Windows logosunu görmeden önce F8 tuşuna basın. Kaçırmamak için birkaç kez basabilirsiniz. Eğer bir şekilde güveli moda geçemez ve Windows logosu görünüp işletim sistemi normal modda başlama sürecine girerse, oturum açma ekranına kadar bekleyin ve Windows’u yeniden başlatarak tekrar deneyin.
teşekkür ederim hallettim tekrardan format attım sonrasında yeniden başlat yapmadan ekran kartı driver'ını indirdim şuan sıkıntısız

teşekkür ederim hallettim tekrardan format attım sonrasında yeniden başlat yapmadan ekran kartı driver'ını indirdim şuan sıkıntısız
Bütün driverlerini yükse driver indirme programı vardı DriverPack di galiba adı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,465
Üyeler
190,917
Son üye
Reznov.
Geri